tuinmeubelen, suns tuinmeubelen, kim kotter

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught

Exclusieve tuinmeubelen | SUNS Tuinmeubelen

SUNS is een vernieuwer op het gebied van outdoor furniture. Met een netwerk van ontwerpers, producenten en dealers bouwen zij met veel succes wereldwijd aan het merk SUNS. Een merk dat het net even anders doet: positief, creatief en authentiek. Dankzij hoogwaardige materialen en slimme technieken hebben tuinmeubelen de afgelopen jaren een ander aanzien gekregen. Elementen die eerst alleen voor het interieur mogelijk waren, zijn nu ook geschikt voor buitengebruik. Dat betekent dat we onze buitenruimte met een ongekende vrijheid kunnen vormgeven. Binnen wordt buiten! Dat heeft Kim Kötter, voormalig Miss Universe Nederland, begrepen als geen ander.

Uitgebreide collecties

SUNS maakt verschillende tuinmeubelen: van fraaie gestoffeerde dining stoelen tot comfortabele loungesets met royale kussens die in een luxe woonkamer niet zouden misstaan. Naast een groot aantal verschillende tuinmeubelen, biedt SUNS ook aantrekkelijke producten waarmee je je buitenruimte tot in detail kunt inrichten. Zo maak je met SUNS overkappingen, vazen, kussens, poefen, vloerkleden (jazeker, voor buiten!) en een uitgebreide productserie buitenlampen op zonne-energie een compleet aangeklede outdoor living. Het meubilair van SUNS kan het hele jaar buiten blijven staan. Handig, prettig en fraai voor het oog!

Kims keuze

SUNS richtte de tuin en het terras van Kim Kötter in met onder andere Loungeset Portofino, een dining-set met tuinstoelen Nappa en diverse outdoor lifestyle producten zoals poef Arezzo, buitenlamp Kate, buitenvazen Vasi en buitenkleed Veneto. Kim en het merk SUNS zijn een goede match, omdat haar succes te danken is aan haar harde werk. Ze heeft oog voor details en is enorm getalenteerd. Ze was Miss Universe Nederland, heeft een eigen modellenbureau opgericht, heeft op tv en radio gepresenteerd en schreef graag columns over lifestyle. SUNS heeft een speciale webpagina aan Kims keuzes gewijd, zodat je makkelijk kunt terugvinden welke producten ze heeft toegevoegd aan haar tuin.

Check SUNS themepage voor de ultieme zomerinspiratie van Kim: www.suns-tuinmeubelen.nl/kimkotter

____

Tekst: Marlou Overkamp-Peters
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

___

Meer projecten bekijken van SUNS Tuinmeubelen?