exclusieve vouwwand, sollarlux, glazen vouwwand

  • SOLARLUX Nederland BV
  • Marie Curiestraat 2
  • 7442 DP  Nijverdal

Exclusieve vouwwand | Solarlux

Solarlux glazen vouwwand  – woning en terras zijn één

Wonen aan het water brengt vele voordelen met zich mee. Eén voordeel hiervan is het prachtige uitzicht vanuit de woning. Je kijkt uit over kabbelende golven en mooie natuur. Dit buitenleven wil je natuurlijk zo goed mogelijk benutten en in je op kunnen nemen. Met grote raampartijen en glazen vouwwanden wordt wonen in dit huis een ware beleving. Solarlux plaatste deze exclusieve vouwwand die een minimale scheidingslijn tussen binnen en buiten vormt.

De keuken is het kloppend hart van deze woning. Daarom kozen de bewoners bewust om op deze plek een mooie open verbinding met buiten te creëren. De keuken is uitgerust met een royaal kookeiland die de verbindende factor vormt tussen de keuken en de eetkamer. Door de exclusieve vouwwand komt er een fijne dosis natuurlijk licht binnenvallen. Hierdoor krijgt de ruimte een open karakter.

Isolatie deuren

De weersomstandigheden direct aan het water zijn soms wat intenser dan op het binnenland. Het weer kan soms guur en kil zijn. Belangrijk is dat de muur, ramen en deuren kierloos wind- en waterdicht zijn. De bewoners vertellen: “Ook wat dat betreft hebben de vouwwanden van Solarlux zich inmiddels wel bewezen. En door de goede isolatie is het ook ‘s winters aangenaam wonen achter het glas.”

Vouwwand

De deur bestaat uit smalle profielen. Op deze manier kan er ook op koude en natte dagen, wanneer de vouwwand gesloten is, onbelemmerd uitgekeken worden op het water. Maar het mooist zijn natuurlijk de zomerse dagen. Door de vouwwanden heel gemakkelijk te openen, ben je direct in verbinding met buiten. Je haalt de zomer direct in huis.

exclusieve vouwwand, sollarlux, glazen vouwwand

exclusieve vouwwand, sollarlux, glazen vouwwand

exclusieve vouwwand, sollarlux, glazen vouwwand

exclusieve vouwwand, sollarlux, glazen vouwwand

___

Alle projecten van Solarlux bekijken?

Solarlux