Boley, vrijstaande haard, Bblack 4

  • Boley Exclusieve Openhaarden
  • Marconiweg 1
  • 5466 AS Veghel

Exclusieve vrijstaande haard | Boley

Boley is pionier op het gebied van unieke haarden. Hun nieuwste model, de BBLACK 4 laat zien wat hun kwaliteiten zijn. Deze nieuwe telg komt uit de BBLACK retro collectie en is met allerlei plateauvarianten uit te voeren. Er kan tevens gekozen worden uit een hout-, gas-, ethanol- of een elektrische variant. Het ontwerp van deze vrijstaande haard is rond, smal en gaat enorm de hoogte in. De afvoer is eigenlijk de kachel zelf; die twee elementen zijn in dit ontwerp samengesmolten. Zo’n smalle haard zorgt voor een warme feeling en neemt toch weinig ruimte in beslag. Fijn als je zo’n waanzinnig uitzicht hebt als deze woning biedt!

Duurzaam

Boley is een expert op het gebied van het ontwerpen en produceren van exclusieve haarden. De haarden zijn naast een bron van warmt ook echte designobjecten. Zo worden ze op maat gemaakt waardoor er voor ieder interieur een passende haard is! En ook niet onbelangrijk, is dat de haarden duurzaam zijn!

Boley, vrijstaande haard, Bblack 4

Gevoel benadrukken

Een open haard – zeker als het een vrijstaande haard betreft zoals de BLACKK 4 – geeft een woning extra uitstraling, warmte en sfeer. Om het behaaglijke gevoel te benadrukken is het dan ook essentieel dat de haard past bij de woning. Zo bieden de exclusief geselecteerde dealers allerlei soorten haarden aan, van vrijstaande, klassieke tot aan ingebouwde haarden.

Boley, vrijstaande haard, Bblack 4

Ontwerpen in 3D

Sinds 1970 is het merk al actief op het gebied van binnen- en buitenhaarden. Doordat de haarden op maat worden gemaakt kan de kwaliteit en veiligheid worden gegarandeerd. De specialisten beschikken over de nodige ervaring om alle mogelijkheden met de opdrachtgever te bespreken. Ook kunnen de ontwerpen in 3D worden getekend zodat er een goed beeld ontstaat van de realisatie.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Boley

____

Boley

____

Meer projecten van Boley bekijken?