Exclusieve wijnkast als onderdeel van het interieur

Minimal Steel

Echte wijnliefhebbers kunnen haast niet zonder; een wijnkast. De kwaliteit van de wijnen moet natuurlijk optimaal zijn en dat kan alleen onder de juiste omstandigheden. Daar komt veel meer bij kijken dan dat je in eerste instantie misschien zou verwachten. De constante temperatuur in een wijnkast zorgt ervoor dat de smaak van de wijn veel langer goed blijft en dat hij langer bewaard kan worden. Ook de bewoners van deze woning bleken wijnliefhebbers te zijn en installeerde, met behulp van Minimal Steel, een royale wijnkast in hun keuken.

Wijnkast, stalen deuren, Minimal Steel

Luxe wijnkast

Je kunt er niet omheen, zodra je binnenkomt is het de wijnkast die alle aandacht naar zich toe trekt. Dit komt doordat de kast een groot gedeelte van de wand in beslag neemt en op prachtige wijze verlicht wordt. De wijnen liggen in schappen en zijn daardoor goed zichtbaar door de glazen wand heen. Het stalen frame van de wand en de deuren kreeg een zwarte kleur waardoor ze naadloos aansluiten bij de rest van het interieur. De kast in combinatie met het prachtige keukenblad, de tegelvloer en waanzinnige accessoires geeft de keuken een luxe, high-end uitstraling. Dit maakt het een keuken om jaloers op te worden.

Onderscheid

Verantwoordelijk voor deze schitterende wijnkast ligt bij Minimal Steel. Zij staan bekend om hun stalen deuren met exclusieve uitstraling, maar zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van wijnkasten. Het bedrijf onderscheidt showkasten en klimaatkasten. De eerstgenoemde is, zoals de naam al doet vermoeden een wijnkast die puur wijnen tentoonstelt. De klimaatkast daarentegen zorgt er ook voor dat de wijnen op de juiste temperatuur blijven. Hier komt dan ook veel meer bij kijken en daar weet Minimal Steel met hun specialisme alles van.

Dealer worden van Minimal Steel 

Wilt u uw klanten ook wat extra’s bieden bij het realiseren van hun droominterieurs? Kom dan nu in contact met Minimal Steel! Met hun prachtige deuren en wijnkasten van hoogwaardige kwaliteit geven ze ieder interieur een moderne, industriële of klassieke look. 

Wilt u uw klanten ook deze optie kunnen bieden? Word dan nu onderdeel van het speciale dealernetwerk zodat u deze prachtige stalen deuren en wijnklimaatkasten in uw eigen showroom kunt presenteren! Dit geeft u de mogelijkheid om elke klant exclusief maatwerk en een gepersonaliseerde oplossing te bieden. Komt u graag meer te weten over de werkwijze van Minimal Steel of bent u er al van overtuigd dat u dealer wil worden? Neem vrijblijvend contact op via dealer@minimalsteel.com

Editor: Celine Jacobs

Datum: 10-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Minimal Steel