Exclusieve wijnopslag | Gaggenau

Gaggenau, biedt als luxe merk niet alleen uitzonderlijk mooie inbouwapparatuur, maar ook een platform voor anderen. Het magazine Respected by Gaggenau geeft aandacht aan uiteenlopende onderwerpen, met één overeenkomst: de liefde voor pure ingrediënten, oude ambachten en de uitzonderlijk mooie omgevingen waar ze zich bevinden. In deze blog nemen we je mee in de wereld van wijnen en laten we je de meest exclusieve wijnopslag zien.

Dahlonega-plateau

Het Dahlonega-plateau: een adembenemend, lang, smal plateau in de noordelijke uitlopers van de Georgia Piedmont. De zonovergoten, zacht glooiende heuvels die worden gescheiden door brede valleien, zijn perfect geschikt voor wijnbouw. Het noordoostelijke deel van het plateau is niet voor niets onlangs uitgeroepen tot een Amerikaans wijnbouwgebied (AVA), wat betekent dat het gebied en de druiven uitzonderlijke kenmerken hebben en dat de certificering de consument verzekert van bepaalde eigenschappen en kwaliteitsniveau. 

 

Oog voor het bijzondere

Net zoals Gaggenau met Respected aandacht geeft aan een uitzonderlijk mooie wijnstreek, zo zijn ook hun wijnklimaatkasten ontworpen: met oog voor het bijzondere en liefde voor het ambacht van wijn maken. Gaggenau biedt voor wijnopslag niet alleen de meest stijlvolle oplossingen, maar ook een van de meest effectieve. Geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de constante omstandigheden van een wijnkelder worden benaderd. Met aparte temperatuurzones voor het bewaren van verschillende soorten wijnen, een antimicrobieel filtersysteem, trillingsarme compressor, variabel in te stellen luchtvochtigheid, glazen deuren met UV-bescherming en een roestvrijstalen interieur kun je jezelf afvragen of je nog verder moet zoeken naar de perfecte wijnopslag.

 

De Vario 400 serie

De wijnklimaatkasten uit de 400 serie zijn het absolute summum voor de wijnliefhebber met een imposante wijncollectie. Het roestvrijstalen interieur, de volledig uittrekbare, onbehandeld eiken en antraciet aluminium flessenrekken en vijf vooraf ingestelde lichtscenario’s zorgen voor de ultieme wijnopslag. Alle materialen zijn dusdanig gekozen dat iedere overdracht van smaak of aroma wordt voorkomen. Door de afgeronde afwerking van de rekken blijven wijnetiketten intact. Je hebt de keuze uit deuren die je opentrekt of deuren met push-to-open-functie. De glazen deuren kunnen worden afgewerkt in hetzelfde materiaal als het keukenmeubilair, of in roestvrij staal. Tot drie onafhankelijke klimaatzones worden bediend via het intuïtieve TFT-touch-display, zodat je jouw favoriete wijnen op de ideale drinktemperatuur kunt serveren.

Tekst: Gaggenau
Fotografie: Gaggenau

___

Alle projecten van Gaggenau bekijken?


Gaggenau


“If the kitchen is the heart of the home, Gaggenau is the soul of the kitchen”

__
Meer informatie over Gaggenau?