Exclusieve woning met design lift

Viking Liften

De innovatieve liften van Viking Liften zijn gebaseerd op het bevorderen van kwaliteit, duurzaamheid en wooncomfort. Hierdoor kunnen zij hoogwaardige en betrouwbare producten garanderen. Bovendien wordt niet alleen gekeken naar de functionaliteiten van een lift, maar ook naar het design. Het is natuurlijk het mooiste wanneer hij volledig integreert met de rest van het interieur. Iedere lift is dan ook op maat en naar wens ontworpen, zodat het een heuse eyecatcher wordt. Een goed voorbeeld daarvan is dit recente project, waarbij Viking Liften een Aritco homelift installeerde. De lift werd ontworpen om een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek te bieden 

Een fijne samenwerking 

Het ontwerp van de villa is gemaakt door Bob Manders Architectuur. De projecten van dit bedrijf staan bekend om hun exclusiviteit en high-end ambiance. De huislift moest hier dan ook volledig bij aansluiten en daarom gingen zij een samenwerking met Viking Liften aan. Deze samenwerking verliep vlekkeloos en dit zorgde ervoor dat deze spraakmakende lift realiteit kon worden. Viking Liften is erg te spreken over het eindresultaat en daarom willen zij het team van Bob Manders Architectuur graag bedanken voor hun expertise en professionaliteit tijdens het project, ze konden zich geen betere partner wensen.  

Lift, maatwerk, Viking Liften

Knap staaltje vakmanschap 

De lift zelf zorgt er nu voor dat de bewoners van deze prachtige villa nu eenvoudig toegang krijgen tot alle verdiepingen van de woning. Hierdoor hoeven zij nooit meer moeilijk te doen wanneer grote objecten verplaatst moeten worden en biedt het ook de mogelijkheid om op hun oudere dag van de waanzinnige woning te kunnen genieten. Uniek aan deze Aritco homelift is het prachtige uitzicht vanuit de liftcabine. De glazen wand zorgt ervoor dat ze precies kunnen zien wat er om hen heen gebeurt en waar ze zich in de woning bevinden. Het is dan ook een knap staaltje vakmanschap waar Viking Liften trots op mag zijn.  

Editor: Media team

Datum: 17-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Viking Liften