Exclusieve woning met luxe wijnkast

Minimal Steel

Het is niet altijd een vereiste maar velen zouden er graag een willen; een wijnkast. De mooiste wijnen worden hierin tentoongesteld en blijven zo op de juiste temperatuur. Mocht je er toch een gaan installeren dan zou je natuurlijk voor de standaard variant kunnen kiezen, maar je zou ook Minimal Steel met hun expertise in kunnen schakelen. We tonen je graag één van hun meest schitterende projecten

Wijnkast, klimaatkast, Minimal Steel

Onderdeel van het interieur

Wanneer je deze woonkamer betreedt springt de imposante wijnkast meteen in het oog. De exclusiviteit van de rest van het interieur wordt daarmee op een bijzondere manier nog meer benadrukt. Zwarte stalen deuren verlenen toegang tot de royale wijnkast en met hun strakke design zorgen zij ervoor dat alle aandacht volledig naar de wijnen uitgaat. Eenmaal in de wijnkast zal je ontdekken dat verschillende hoeken van de woning zicht hebben op de inhoud, waardoor het een daadwerkelijke blikvanger is. Om niet te ontdoen aan de eenheid van het interieur loopt de vloer van de eetkamer door in de wijnkast. Daarnaast werden er meerdere stalen deuren in de woning geplaatst die overeenkomen met de deur van de wijnkast.

Specialisme

Om tot dit schitterende resultaat de komen werd specialist Minimal Steel ingeschakeld. Zij zijn een lange tijd bezig geweest om zich volledig te specialiseren op het gebied van wijnkasten en dan met name klimaatkasten. Er komt namelijk erg veel kijken bij het installeren van een wijnkast. De kasten moeten luchtdicht zijn, dubbelglas hebben en moeten voorzien zijn van een bevochtiger om uitdroging van de kurk te voorkomen. Daarnaast zijn de klimaatkasten helemaal naar wens vorm te geven en worden ze volledig op maat gemaakt. Minimal Steel zal dan ook geen projecten uit de weg gaan.

Dealer worden van Minimal Steel 

Wilt u uw klanten ook wat extra’s bieden bij het realiseren van hun droominterieurs? Kom dan nu in contact met Minimal Steel! Met hun prachtige deuren en wijnkasten van hoogwaardige kwaliteit geven ze ieder interieur een moderne, industriële of klassieke look. 

Wilt u uw klanten ook deze optie kunnen bieden? Word dan nu onderdeel van het speciale dealernetwerk zodat u deze prachtige stalen deuren en wijnklimaatkasten in uw eigen showroom kunt presenteren! Dit geeft u de mogelijkheid om elke klant exclusief maatwerk en een gepersonaliseerde oplossing te bieden. Komt u graag meer te weten over de werkwijze van Minimal Steel of bent u er al van overtuigd dat u dealer wil worden? Neem vrijblijvend contact op via dealer@minimalsteel.com

Editor: Celine Jacobs

Datum: 12-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Minimal Steel