Exclusieve woning met maatwerk interieur en stijlvolle shutters

Fractions

Wanneer je jouw woning opnieuw gaat inrichten houd je vast rekening met aspecten als de vloer, het meubilair en de indeling, maar denk je ook aan woonaccessoires? Een erg belangrijk interieuritem is bijvoorbeeld raamdecoratie. Exclusieve raambekleding zorgt er niet alleen voor dat jouw interieur er warm en toegankelijk uit komt te zien, maar het biedt ook andere praktische voordelen. Je kunt er bijvoorbeeld de mate van lichtinval mee regelen, maar ook de gewenste privacy is zo altijd gegarandeerd. Dit zijn dan ook de redenen dat de bewoners van deze indrukwekkende villa ervoor kozen om hun interieur te verrijken met de shutters van Fractions. Hierdoor werd het een familiewoning met een sfeervolle uitstraling.  

Shutters, raamdecoratie, Fractions, The Art Of Living

Niet-alledaags interieur 

Dit prachtige woonhuis komt uit de negentiende eeuw en dat is aan ontzettend veel elementen af te lezen. De balkonpartij aan de voorgevel heeft bijvoorbeeld iets statisch en je komt binnen in een hoge entree met een erker. Naast de kenmerkende architectuur kozen de bewoners voor een niet-alledaags interieur. Om dit voor elkaar te krijgen werd de hulp van Osris Hertman ingeschakeld. Hij ging in gesprek met de opdrachtgevers om zo een duidelijk beeld te krijgen van hun woonwensen. Daarnaast ging hij na hoe de ruimte het beste ingedeeld kon worden en welke materialen en kleuren tot de verbeelding zouden spreken. Aan de hand hiervan ging Osiris Hertman aan de slag en zijn handtekening is dan ook duidelijk aan het interieur af te lezen. Er werd gebruik gemaakt van oude ambachten en bijzondere materialen, waardoor het een woning werd waar echt geleefd mag worden.  

Hoogwaardige afwerking 

Wanneer je de keuken inloopt wordt de toon gezet voor de rest van het interieur. Er is gekozen voor een XXL-keuken waarbinnen exclusieve materialen de hoofdrol spelen. Let bijvoorbeeld eens op het natuurstenen werkblad en de glimmende wandbekleding, wat voorziet in een high-end gevoel. In de woonkamer werd al helemaal uitgepakt met een fantastische leren vloer en verschillende leren wanden. De heerlijke royale bank biedt voldoende ruimte om hier met het hele gezin op plaats te nemen en de originele haard werd bewaard gebleven. Ook is te zien dat op de benedenverdieping goed nagedacht werd over de details en de hoogwaardige afwerking. Dit belooft op de eerste verdieping alleen maar indrukwekkender te worden met de shutters van Fractions.  

Shutters, raamdecoratie, Fractions, The Art Of Living

Betoverende beleving 

Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers. In de masterbedroom is bewust niet gekozen voor een box spring, maar voor simpele houten planken waar het matras in ligt. Daarnaast besloten de bewoners ook te gaan voor een bijzondere uitvoering van de shutters van Fractions. Het bijzondere patroon zorgt ervoor dat het licht op een unieke manier zijn weg naar binnen vindt. Hierdoor ontstaat een betoverende beleving. Bovendien zorgt het ervoor dat gordijnen niet langer nodig zijn en dat privacy gewaarborgd is. Dezelfde shutters werden ook in de badkamer geplaatst, waar ze ook het design naar ongekend niveau tillen.  

Meer over fractions  

Fractions staat voor de uitspraak dat functioneel ook mooi mag zijn. Dit uit zich in een unieke collectie aluminium shutters, die ieder interieur naar ongekend niveau tillen. De shutters zijn bijvoorbeeld slanke en elegante panelen die op esthetisch vlak subtiel het een en ander toevoegen. Dit komt ook door de sensationele manier waarop licht door de shutters de woning binnenkomt. Daarnaast zijn ze volledig naar wens in te stellen, voorkomen ze vuil en stof en zijn ze gemaakt van duurzaam recyclebaar aluminium. Dit zijn enkele voordelen, maar de shutters kennen er nog zoveel meer. Wil je hier mee over weten of wil je de producten in het echt ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Fractions, zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.  

Editor: Media Team

Datum: 25-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Fractions