Exclusieve zwarte keuken met natuursteen

Tuytelaers Natuursteen

Op een ruime kavel pronkt een spannende villa met een sterke persoonlijkheid. Niet alleen aan het exterieur is dit unieke karakter af te lezen maar ook aan het interieur. Zodra je binnenkomt voel je de luxe sfeer die deze inrichting kenmerkt. De schitterende keuken vormt het kloppend hart van de woning. Het betekent dat dit dé ruimte is waar verschillende functies samenkomen. Er wordt gekookt, geborreld en gegeten. Dat is dan ook de reden dat de zwarte keuken er niet alleen fenomenaal uitziet, maar ook van alle gemakken is voorzien. Het is een complete beleving geworden!

Exclusieve zwarte keuken

Deze zwarte keuken is het pronkstuk van de woning. Hierbij is gekozen voor een hoge gesloten kastenwand met een gouden koffienis. Het ruime kookeiland heeft fronten in hetzelfde materiaal als de kastenwand, maar kreeg een werkblad van marmer. Dit natuurstenen blad werd gerealiseerd door Tuytelaers Natuursteen. Zij zorgden ervoor dat het blad op mooie wijze verwerkt werd in het volledige design. De aders van het marmer hebben dezelfde kleur als de koffienis, waardoor het echt een geheel wordt en een harmonieus samenspel kon ontstaan.

Meer over Tuytelaers Natuursteen

Het prachtige marmer werd geleverd door een bedrijf dat al jarenlange ervaring heeft op het gebied van de mooiste steensoorten. Met hun expertise en vakmanschap weten zij keer op keer natuursteen op prachtige wijze te verwerken in verschillende interieurontwerpen. Ze hebben dan ook één van de grootste collecties van de Benelux en beschikken over de kennis om hier op creatieve wijze van alles mee te maken. Bovendien wil het bedrijf constant meegaan met de nieuwste ontwikkelingen, waardoor ze steeds meer mogelijkheden kunnen bieden. Ben je benieuwd naar wat het bedrijf voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en vraag naar meer informatie.

Editor: Media team

Datum: 03-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten