Douglas & Jones vinyl vloeren

  • Douglas & Jones
  •  
  •  
  • |
  •  
  •  

Exotone vinyl vloeren | Douglas & Jones

Focus op innovatie met de belofte van topkwaliteit en spraakmakend design. Douglas & Jones biedt steevast boeiende oplossingen voor wanden en vloeren met karakter. Vanaf nu ook met een uitzonderlijk en hoogwaardige collectie vinyl vloeren: EXOTONE – premium vinyl tiles by Douglas & Jones.

Douglas & Jones vinyl vloeren

Authentieke look & feel

Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone pure en elegante houtdesigns in maar liefst vier series: Kingdom, Kingdom Visgraat, Multiformat en Fundamentals. Stuk voor stuk met zorg tot stand gekomen en in verschillende kleurnuances verkrijgbaar, negentien in totaal. De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. Dat zie je en dat voel je.

Douglas & Jones

Kingdom

De serie Kingdom biedt prachtige designs vol met natuurlijke nuances in een uniek formaat. Kingdom Visgraat biedt een vloer met een visgraatmotief: helemaal van nu met een klassiek randje. De serie Multiformat biedt planken in drie breedtes voor een bijzonder rijke schakering, en de serie Fundamentals bestaat uit een zevental natuurlijke, Noordische houtkleuren. Alle vier de series van EXOTONE – premium vinyl tiles bieden een uniek karakter op elke vloer of wand.

Premium kwaliteit

Exotone biedt de authentieke look & feel van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van premium kwaliteit. Het clicksysteem met geïntegreerde ondervloer is sterk en duurzaam door een hoge slijtageweerstand, bijzonder hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Het is daarom ook uitstekend toe te passen in badkamers & keukens en bovendien bijzonder stil door akoestische isolatie. In afmetingen tot wel 180 centimeter lengte (serie Kingdom) zijn de vinyl vloeren bovendien bestand tegen hoge luchtvochtigheid en uitermate geschikt voor zowel vloerverwarming als koeling.

 

Tekst: Douglas & Jones
Fotografie: Douglas & Jones

____

Douglas & Jones, tegels, interieur, nieuwste trends, vloeren, tegelvloer, exterieur, terras, Wandtegels, buitenvloeren,

___

Meer projecten bekijken van Douglas & Jones?