djs hekwerken, experience center, constructie, showroom

  • DJS Hekwerken & Toeganstechniek
    Hooglandseweg 2
    4214 KG Vuren
 

Experience Center | DJS Hekwerken

In Vuren een plaatsje in de Betuwe staat het bedrijfspand van DJS Hekwerken. Pal langs de snelweg A15. DJS Hekwerken biedt eindeloos veel mogelijkheden qua hekwerk. Van modern tot klassiek, van heel subtiel tot heel robuust. Het Experience Center is een ultramoderne showroom, waar alles mogelijk is. Wat je ook zoekt, bij DJS Hekwerken ben je aan het juiste adres.

Experience Center

Warm welkom! Kom je weer langs? Zien, voelen en ervaren. Dat vindt DJS Hekwerken heel belangrijk wanneer je een nieuwe keuze moet maken. Het kan weer in het Experience Center. DJS Hekwerken staat graag weer voor jou klaar in de showroom om samen met jou, jouw droompoort samen te stellen. Wil je liever niet de deur uit? Geen probleem. Telefonisch, via een videogesprek óf bij jou thuis. Wij staan jou graag te woord. Neem contact op met onze adviseurs om een afspraak te maken bij ons Experience Center.djs hekwerken, experience center, constructie, showroom

Moderne technieken

In 2017 is DJS hekwerken verhuisd naar een geheel nieuw pand. Dit pand is gevestigd pal langs de A15. Hier kan je in het enige Experience Center van Benelux op het gebied van hekwerk kiezen uit vele modellen. Deze zijn door het gebruik van accessoires volledig te personaliseren. De modernste technieken voor het bedienen van jouw poort met een smartphone of tablet worden getoond. Met een foto van de entree van de woning of het bedrijfspand wordt de situatie getoond. Dit wordt dan op een groot scherm geprojecteerd. Zo kan jij ervaren hoe exclusief de toegangspoort eruit kan zien. Heb je nog geen idee, dan kan je bij het Experience Center van alles uitproberen. Denk hierbij aan een hele moderne poort, of juist en klassieke poort. De ervaren adviseurs tonen vervolgens graag het productieproces. Dan kan je zelf ervaren hoe de vonken ervan afspatten. Dit gebeurt in de werkplaats waar het staal bewerkt wordt.

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: DJS Hekwerken

 

hekwerk, DJS Hekwerken, maatwerk, beveiliging

Meer projecten zien van DJS Hekwerken?