Suns tuinmeubelen, Experience center, Outdoor,

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught

Experience Center voor exclusieve tuinmeubels | SUNS Tuinmeubelen

Sinds maart 2021 is het SUNS  Experience  Center in Vught officieel geopend. Op circa 2.500 m2 vind je de complete collectie van SUNS, stijlvol en overzichtelijk gepresenteerd in een sfeervolle setting. SUNS-specialisten die jou rondleiden hebben antwoord op al je vragen. Ze laten je zien wat SUNS allemaal te bieden heeft: van stijlvolle loungesets en daybeds, tot sfeermakers zoals vazen en verlichting. Dat is nog eens inspiratie opdoen.

Outdoor lifestyle

SUNS is inmiddels uitgegroeid tot een compleet outdoor lifestyle merk. Dat betekent dat het veel meer biedt dan tuinmeubelen zoals tuintafels, dining sets, loungesets en ligbedden. Bij SUNS vind je ook een uitgebreid programma buitenverlichting (op zonne-energie!), vazen, poefen en zelfs vloerkleden voor buiten. Een product dat veel bezoekers graag in het echt ervaren is de terrasoverkapping oftewel SUNS Gazebo. Het voordeel van zo’n compleet aanbod is dat je in één bezoek kunt slagen voor je volledige terrasinrichting en -aankleding.

Suns tuinmeubelen, Experience center, Outdoor,

Zien en voelen

In het SUNS Experience Center kun je alle producten zien, de diverse mogelijke opstellingen ervaren en uitgebreid materialen en kleuren met elkaar vergelijken. Uiteindelijk is het uitzoeken van tuinmeubilair niet zo heel anders dan je interieur samenstellen. Ook bij tuinmeubilair is het belangrijk dat het meubilair lekker zit en ligt en dat je veel keuze hebt in het design. Kun je niet wachten? Neem dan alvast een kijkje in het Experience Center met een virtuele 3D-tour.

Afspraak  only

Het Experience Center is voorlopig twee dagen in de week (woensdag en donderdag) open voor particulieren. Een bezoek brengen kan alleen op afspraak zodat de veiligheid gegarandeerd kan worden en iedereen de volledige tijd en aandacht ontvangt. Deze kun je maken in de  online afspraak agenda. Uiteraard zorgen we bij SUNS voor een corona-proof bezoek. Beleef SUNS maximaal!

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

____

____

Meer projecten van SUNS Tuinmeubelen bekijken?