huisliften, Viking Liften, thuis

  • Viking Liften Nederland B.V.
  • Lorentzstraat 8B
  • 6716 AD Ede

Expertise in huisliften | Viking Liften 

Het mooie en innovatieve bedrijf Viking Liften is enorm gespecialiseerd in huisliften. Liften in huis worden steeds vaker gebouwd, omdat huiseigenaren niet willen inleveren op woongenot. Een woning is wellicht toekomstbestendig als een slaapkamer op de begane grond te realiseren is, maar wil je dat? Als je een prachtige bovenverdieping hebt inclusief high-end badkamer, wil je niet op je ‘goede, oude dag’ dat moeten missen en daarbij ook moeten inleveren op vierkante meters. De beste oplossing hiervoor is een exclusieve huislift van Viking. Hun showroom laat zien wat deze professionals van Viking allemaal aan maatwerk kunnen leveren. 

Stijlvolle huisliften

De fabriek van Viking Liften is in Zweden. Viking is meervoudig prijswinnaar en vervaardigt sterke, robuuste en vanzelfsprekend ook comfortabele en stijlvolle liften voor zowel de publieke als particuliere markt. Met jarenlange ervaring in de markt van de huis- en platformliften op het gebied van advisering, begeleiding, verkoop, planning en montage zowel nationaal als internationaal mogen zij zich met rechtprofessionele partner noemen wanneer het gaat om het aanschaffen van een lift.  

Bezoek de showroom

Viking Liften heeft sinds kort de deuren geopend van de showroom. In de showroom zijn vier verschillende huisliften gerealiseerd en daarbij is ook een woonkamer gerealiseerd, zodat je heel realistisch zelf rustig kunt ervaren hoe het is om een lift in huis te hebben. Daarnaast kunnen de onderlinge verschillen heel concreet worden getoond in de showroom. Op de foto’s bij dit artikel zijn de cabineliften (type A-2000) zichtbaar met een COSY afwerking en de DIAMOND afwerking. Wat meteen opvalt is de ontzettend strakke afwerking en slimme toepassing van de verlichting. Niets is onmogelijk qua afwerking en dat toont Viking ook graag in de showroom in Ede. 

huisliften, Viking Liften, thuis

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Viking Liften

___

Design lift, Viking liften, exclusief, high end, luxe, lift, vloerkleed

___

Meer projecten bekijken van Viking Liften?