Externo_slider3
Externo_slider4
Externo_slider5
Externo_slider6
Externo_slider7
Externo_slider8
Externo_slider9
Externo_slider10
Externo_slider11
Externo_slider12
previous arrow
next arrow

Externo

Externo levert al meer dan 10 jaar binnentegels, buitentegels & maatwerk natuursteen. Bij Externo zijn ze constant op zoek naar nieuwe toepassingen en nieuwe soorten natuursteen. Kwaliteit, kleurbehoud, duurzaamheid en een scherpe prijs van de tegels staat in de zoektocht van Externo voorop. Externo levert een totaalconcept. Dit wil zeggen dat zij u adviseren over de beste toepassing van tegels voor binnen of buiten. Ze verzorgen de levering en werken al jaren samen met vaste partners voor het plaatsen van de tegels bij u thuis of op kantoor.

Deskundige werkplaats

Voor ieder budget is er een passende sfeer in keramische tegels of natuursteen mogelijk, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Dankzij de deskundige werkplaats van Externo kunnen zij uw vraag vaak oplossen of maken. Flexibel, deskundig en een persoonlijke benadering met een lekker bakje koffie van coffee@work zijn het handelsmerk van Externo.

____

Meer projecten bekijken van Externo?

Tegels op maat

Wanneer je je oog hebt laten vallen op een tegelvloer, word je overvallen door de ruime keuze die er is. Juist dan is het slim om te kiezen voor een specialistisch bedrijf dat jou goed kan adviseren. Externo is zo’n expert op het gebied van tegels. Dit bedrijf levert al meer dan 10 jaar  binnentegels,  buitentegels  en natuursteen. Deze frisse onderneming is constant op zoek naar nieuwe toepassingen en nieuwe soorten natuursteen, composiet en keramiek.  Kwaliteit, kleurbehoud, duurzaamheid en een scherpe prijs van de producten staan in die zoektocht voorop.

Exclusieve binnentegels

In de villa zijn veel klassieke Hollandse kenmerken toegepast zoals de houten overstekken. Andere klassieke elementen zijn het metselwerk van getrommeld steen, de schoorsteen met hardstenen rand en de steile dakhellingen. Ook binnen is met liefde gebruikgemaakt van klassieke materialen, zoals de nooit uit de tijd rakende binnentegels van Externo in de keuken.

 

Externo


“De juiste partner in natuursteen & keramische tegels!

 ___

Contactgegevens:

  • Externo
  • Hogelandseweg 3
  • 6545 AC Nijmegen

 


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | aug | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media