FAB 21

In 2019 startte FAB21 als een visie van drie interior designers Stefan Olsthoorn, Monique van Holstein en Lindsey Boonstra. Vanuit een samenwerking is besloten dat we elkaar goed aanvullen . Stefan met zijn jarenlange ervaring en uitstekend gevoel voor architectuur, Lindsey met haar tekentalent en Monique met haar voorliefde voor materialen en kunst vormen met FAB21 een veelzijdig team die als doel heeft het beste resultaat voor de klant creëren.

Informatie over FAB 21


FAB-21
FAB-21
FAB-21
FAB-21
FAB-21
FAB-21
previous arrow
next arrow

FAB 21 staat dan ook voor Fabulous omdat het bedrijf niets minder nastreeft dan een geweldig resultaat en voor Fabriek, de Cabellero Fabriek waar het designbureau gevestigd is. Inmiddels is de multidisciplinaire ontwerpstudio uitgebreid en werkt een veelzijdig team aan projecten in binnen- en buitenland.

De opdrachtgevers van FAB 21 hechten zeer aan de kwaliteiten en de waarde van het netwerk met leveranciers en partners van het bedrijf. Zij kiezen bewust voor een zorgeloze turn key oplossing voor hun interieur. Daarom start FAB 21 elk project met een volledig uitgewerkt ontwerp en eindigen ze pas als het project tot in de kleinste details is afgerond. Niet alleen het design maar ook materialen, verlichting en meubilair maken onderdeel uit van de brede expertise. Het doel is om volledige ontzorging te bieden. Dat doet het bedrijf op een heldere manier. Alle aspecten, inclusief planning, samenwerkingspartners, leveranciers en kostenopbouw houden ze in de hand en leggen ze per beslissing ter goedkeuring voor.