Familiehuis met warm en kleurrijk interieurontwerp

L4 Interieur

In een statige laan in een sfeervolle stad pronkt deze vooroorlogse parel uit 1906. Het karakteristieke pand werd door conceptstore annex ontwerp-studio L4 Interieur/ Studio L4 omgetoverd tot een familiehuis met een warm en kleurrijk interieurontwerp, dat verrast en tegelijkertijd aanvoelt als een echt thuis.


Woonkamer

Interieurontwerp, kleurenpalet, L4 Interieur

Alle leveranciers van de woonkamer

Kokendwaterkraan

Quooker

Salontafel

Rapture Interior Luxury

Haard

Element4

Interieur

L4 Interieur

Verrassende signatuur

De opdrachtgevers kochten het prachtige herenhuis met het idee het helemaal aan te kleden in de stijl van L4 Interieur. Na een eerder bezoek aan de conceptstore in Oosterbeek waren ze namelijk op slag verliefd geworden op de warme, stijlvolle, kleurrijke en verrassende interieurontwerpen van deze studio. In het traject dat volgde ontfermde de gepassioneerde eigenaresse en interieurontwerpster Elvire Koene zich over het complete interieurontwerp en de styling van de begane grond en de eerste etage. Onder haar bezielende leiding verzorgde het bureau nagenoeg de gehele inrichting, van het behang, de gordijnen, de meubels – veelal custom made – de accessoires tot en met de finishing touch, zodat alles tot in de puntjes op elkaar is afgestemd en bovenal past bij de nieuwe bewoner.


Bovenverdieping

Interieurontwerp, kleurenpalet, L4 Interieur

Alle leveranciers van de bovenverdieping

Interieurbouw

Blent

Douchegoot

Easy Drain

Heerlijke woonbeleving

Bij binnenkomst in de schitterende woning word je gevoelsmatig ondergedompeld in een warm bad. De heerlijke woonbeleving is rijk aan unieke objecten en combinaties, die een prachtige harmonie vormen met de vele authentieke details, zoals het glas-in-lood, de klassieke ornamenten op de metershoge plafonds, de en-suiteschuifdeuren en de originele marmeren vloer in de hal. Door de toepassing van voornamelijk warme tinten, verschillende patroonstoffen en contrastrijke materialen heeft het interieur een fijne spanning gekregen. In de eetkamer is bijvoorbeeld gekozen voor diverse luxe stoelen met verschillende prints en een heerlijke bank rondom een donkere, ronde tafel met stervormige inleg en een met de hand geslagen voet. De lamp, gemaakt van hergebruikt glaswerk, vormt een ware blikvanger. Het object is bevestigd aan een van de klassieke verfraaiingen in het plafond, wat het element nog meer allure geeft. Ook de mastersuite op de eerste etage is een lust voor het oog. De chique inloopkast werd speciaal op maat gemaakt en harmonieert op prachtige wijze met de klassieke en-suitedeuren die leiden tot het met veel smaak aangeklede slaapgedeelte.


Buitenruimte

Interieurontwerp, kleurenpalet, L4 Interieur

Alle leveranciers van de buitenruimte

Buitenmeubilair

Talenti Outdoor
Interieurontwerp, kleurenpalet, L4 Interieur

Thuiskomen

Om het plaatje compleet te maken, werd ook de buitenruimte voorzien van een passende aankleding. Hierdoor ademt de hele woning de aansprekende L4-signatuur. Maar bovenal voelt het huis aan als een omgeving waarin je écht thuis kunt komen.

Editor: Media team

Datum: 15-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten

Fotografie: Jaro van Meerten