Fantastische achtertuin met maatwerk sauna en stoomcabine

VSB Wellness

Op een prachtige plek aan de Zeeuwse kust is een indrukwekkende woning gelegen. De woning biedt zicht op de duinen, waardoor de bewoners optimaal kunnen genieten van de mooie omgeving. Toch is dit nog niet alles, want achter in de tuin, onder de overkapping, werden een sauna en stoomcabine door VSB Wellness gerealiseerd. Hierdoor draagt niet alleen het waanzinnige uitzicht bij aan een ontspannen en rustige sfeer, maar ook de heuse thuiswellness. Beide wellnessvoorzieningen zijn volledig op maat gemaakt en vervullen op hun eigen manier de behoeften van de opdrachtgevers.  

Sauna, Stoomcabine, VSB Wellness, The Art Of Living

Luxe maatwerk sauna 

We lichten allereerst graag de indrukwekkende maatwerk sauna uit. Deze sauna kenmerkt zich door een chique wandafwerking van verticaal gemonteerde Espen, waardoor de sauna volledig bij de natuurrijke omgeving past. De sauna wordt verwarmd door een vrijstaande design sauna oven. Deze oven is elektrisch en wordt vaak gekozen om zijn aangename stralingswarmte. Doordat de oven grote lavastenen verhit, die vervolgens hun warmte overdragen aan de omgevingslucht kunnen de opdrachtgevers genieten van een aangename comfortwarmte. Bovendien blijft de sauna zo lang op de gewenste temperatuur en wordt een warmtereserve gevormd. Om extra ontspanning te bieden te zijn er ook 4 VSB Direct Heat infraroodlampen geïnstalleerd in de achterwand.  

Sauna, Stoomcabine, VSB Wellness, The Art Of Living

Volledig tot rust komen 

Naast dat de bewoners volledig tot rust kunnen komen in hun luxe sauna, kunnen zij ook volledig ontspannen in de chique stoomcabine. Deze cabine werd volledig afgewerkt in dezelfde natuurlijke kleuren als de sauna, waardoor hij opgaat in het grotere geheel. Bovendien kan ook in dit geval gerekend worden op een uitmuntende kwaliteit. De combinatie van de sauna en stoomcabine creëert een heuse wellnessbeleving én dat in eigen achtertuin. VSB Wellness heeft weer prachtig werk geleverd en wist hiermee de wensen van de opdrachtgevers te overtreffen. Wil je weten wat het bedrijf voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de website of neem geheel vrijblijvend contact met hen op.  

Editor: Media Team

Datum: 10-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: VSB Wellness