Fantastische badkamerradiatoren van gerecycled staal

Instamat

Nog meer dan in vrijwel iedere andere ruimte van het huis is de badkamer dé plek waar warmte en comfort van groot belang zijn. Warmte wordt bijvoorbeeld gecreëerd door sfeerverlichting te plaatsen en te kiezen voor een warm kleurenpalet. Comfort zal ontstaan wanneer heerlijke geuren de badkamer vullen. Maar ook door te kiezen voor stijlvolle radiatoren kun je deze twee factoren benadrukken. De radiatoren van Instamat zijn daar het perfecte voorbeeld van. We laten je dan ook graag kennis maken met de Emma en Plein radiatoren van staal. Ze verwarmen niet alleen de badkamer, maar ook jouw handdoek of badjas. 

De Emma  

Radiator Emma is gemaakt van recyclebaar staal en heeft dankzij een karakteristieke buisverdeling een minimalistische, stijlvolle uitstraling. De horizontale buizen zijn gelijkmatig verdeeld over de verticale as, waardoor je er eenvoudig meerder handdoeken aan kunt hangen. Deze radiator is erg geschikt voor kleine badkamers en is een goede aanvulling op een al bestaand vloerverwarmingssysteem.  

De Plein 

Badkamerradiator Plein is tevens gemaakt van recyclebaar staal en heeft een fraai strak design. Het is in tegenstelling tot de Emma een krachtigere radiator door de vele horizontale buizen. Dit betekent ook dat de radiator functioneert als een onafhankelijk meubelstuk binnen de moderne badkamer. Kenmerken van deze badkamerradiator zijn dan ook een eenvoudig ontwerp en maximale warmteafgifte. Daarnaast is zowel de Plein als de Emma verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten en in diverse kleuren. Ook kun je kiezen voor de elektrische variant.  

Stijlvolle verwarming  

Zoals je hier misschien al wel uit kunt afleiden zijn de badkamerradiatoren van Instamat te verkrijgen in diverse soorten en maten, zowel voor de kleine als de grote badkamer. De radiatoren zorgen voor een heerlijke temperatuur en kenmerken zich door de mogelijkheid je handdoek te verwarmen. Het uitgebreide assortiment van Instamat kun je ontdekken op hun website.  

Editor: Media team

Datum: 24-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Instamat