Fantastische design keuken van Van Essen Keukens

Van Essen Keukens

Ook in deze schitterende villa werd de keuken van Van Essen Keukens het hart van het huis. Door de stijl van het interieur door te voeren in het keukenontwerp, te letten op detaillering en de beste apparatuur te installeren ontstond een waanzinnige design keuken. De keuken is hierdoor niet alleen het hart van het huis, maar ook het juweel van de villa. Iedere kook liefhebber zal niet kunnen wachten om hier culinaire hoogstandjes te bereiden en de mooiste gerechten op tafel te zetten.  

Design keuken, keukenapparatuur, Van Essen Keukens

Unieke combinatie 

Eén van de kenmerken van deze design keuken is het royale kookeiland. Het kookeiland biedt voldoende ruimte om alle keukentoebehoren op te ruimen, maar ook tijdens het koken kun je er alle ingrediënten makkelijk op kwijt. Het kookeiland kreeg bronzen fronten en een keukenblad met marmerlook. Hierdoor krijgt het eiland klassieke look die geweldig werd gecombineerd met een matzwarte kastenwand. Hierdoor blijft het ontwerp zijn exclusieve uitstraling behouden, maar ziet het er tegelijkertijd ook erg hedendaags uit.  

Houtenvloer  

Een ander element dat van deze keuken een prachtplaatje maakt is de fantastische houten vloer. Deze vloer kreeg een lichtbruine kleur die ervoor zorgt dat het geheel niet te zwaar of donker aandoet. De vloer werd gelegd in een Versailles patroon en loopt op sommige plekken tegen het plafond op omhoog. Dit draagt opnieuw bij aan de high-end uitstraling van de keuken. Je kunt je vast voorstellen dat wanneer de vloer in rechte planken was gelegd, hij de luxe keuken een hele andere uitstraling had gegeven.  

Finishing touch 

Om deze fantastische keuken van Van Essen Keukens een finishing touch te geven installeerde zij luxe keukenapparatuur en werd er een lichtplan geïmplementeerd. De professionele keukenapparatuur van Gaggenau werd op prachtige wijze ingelijst waardoor het echt onderdeel wordt van het concept. Dit geldt hetzelfde voor de verlichting, deze werden zo geplaatst dat ze genoeg sfeer brengen maar tegelijkertijd helpen met het praktische zaken. Ook de stalen deuren van De Rooy Metaaldesign komen prachtig tot zijn recht.

Editor: Media team

Datum: 09-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Van Essen Keukens