Fantastische designhaard met ingebouwde ledverlichting

Boley Exclusieve Openhaarden

Wie wil dat nou niet? Een heerlijke haard die tijdens de koudere wintermaanden niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk het huis weet te verwarmen. Een open haard zorgt voor een aangename temperatuur, creëert een fijne sfeer en is voordelig met betrekking tot de energiekosten. De bewoners van deze villa konden zich vinden in deze voordelen en kozen ervoor hun interieur een warme touch te geven met een schitterende open haard van Boley Exclusieve Openhaarden. De haarden die zij produceren zijn naast een bron van warmte ook echte designobjecten, deze haard met ledverlichting is daar het perfecte voorbeeld van.   

Luxe designhaard  

Deze fantastische haard werd op maat gemaakt waardoor hij volledig opgaat in het interieur. In deze opstelling werd gekozen om gebruik te maken van gekleurd veiligheidsglas, natuursteen, staal en indirecte ledverlichting. Deze bijzondere combinatie zorgt ervoor dat de haard er luxe en stijlvol uit kwam te zien. Het is dan ook een haard die je nog niet eerder zag. Naast dat hij dus esthetisch hoogwaardig is, werd ook rekening gehouden met verschillende functies. Achter de glazen wand kan bijvoorbeeld een tv-scherm geplaatst worden en de ingebouwde ledverlichting zorgt voor mooie sfeerverlichting. De haard werkt daarnaast ook op verschillende brandstoffen. Denk aan aardgas, bio-propaan gas, ethanol gas, hout en elektriciteit. Zo kan optimaal gebruik gemaakt worden van deze haard.  

Meer over Boley Exclusieve Openhaarden 

Zoals al werd benoemd is deze haard volledig op maat gemaakt. Boley Exclusieve Openhaarden heeft een atelier in Veghel waar alle verschillende haarden geproduceerd worden. Dit betekent dat zij het hele proces van ontwerp tot realisatie voor hun rekening kunnen nemen. Hierdoor kunnen kwaliteit en veiligheid altijd gegarandeerd worden. De specialisten die bij dit bedrijf werken beschikken over de nodige ervaring en zullen altijd in goed overleg met de opdrachtgevers aan de slag gaan. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat alle haarden eventueel energie-neutraal geleverd worden.  

Editor: Media team

Datum: 20-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living