Fantastische raambekleding in nieuwe trendkleuren

Fractions

Het interieur van jouw woning is erg belangrijk om een fijne leefomgeving te creëren, een plek waar jij je echt thuis voelt. Daarom is het essentieel om te kiezen voor de juiste raambekleding middels kleuren en combinaties.  Een fijne sfeer wordt zo altijd gewaarborgd. We zijn dan ook verheugd om mede te kunnen delen dat Fractions by Osiris Herman dit najaar een opwindende reeks nieuwe kleuren op de markt brengt. Deze kleuren zullen gegarandeerd het hart van iedere interieurliefhebber veroveren. Ze zijn namelijk niet alleen mooi op zichzelf, maar ze bieden ook spannende mogelijkheden tot combinaties. Graag lichten we de kleuren dan ook kort uit.  

Blush voor elegantie  

Allereerst kun jij je vanaf dit najaar laten betoveren door de kleur Blush. Dit is een zachte, warme kleur waardoor het verfijning en subtiliteit uitstraalt. Blush is perfect om een vleugje elegantie toe te voegen aan jouw woning. Een harmonieus geheel ontstaat wanneer Blush wordt gecombineerd met de kleur Lava op de Cleopatra Short Eye om een opvallende en verrassende uitstraling te garanderen.  

Terra Cotta 

Dit najaar is Terra Cotta een erg geliefde kleur binnen de interieurbranche. Om in te spelen op deze trend heeft Fractions ervoor gekozen hun raambekleding ook in deze kleur te vervaardigen. Dit biedt de mogelijkheid om Terra Cotta te combineren met andere aardse tinten zoals Stone. Deze samenhang zorgt voor een authentieke, aardse uitstraling die jouw woning een natuurlijke charme geeft.  

Ervaar de kleuren in het echt 

Deze nieuwe kleuren zijn een ware toevoeging op het assortiment van Fractions. De collectie biedt hierdoor eindeloze mogelijkheden om jouw interieur te verfraaien met enkel raambekleding. Wil je deze prachtige kleuren en combinaties in het echt ervaren? Dan is een bezoek aan het ETC Experience Centre absoluut het overwegen waard. Hier krijg je de kans om de kleuren in een inspirerende omgeving te niet alleen te zien, maar ook te voelen. 

Editor: Media Team

Datum: 26-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Fractions