Fantastische villa met unieke leren deur

Alphenberg

De bewoners van deze villa woonden er al 20 jaar. Toen hun kinderen uit huis gingen werd zichtbaar dat er volop in het huis was geleefd. Daarom werd het tijd voor een intensieve renovatie. Er werden nieuwe ramen en puien in het huis gezet, muren werden gesloopt, de keuken is verplaatst en het huis werd volledig opnieuw ingericht. Dit werd met veel zorg gedaan en werkelijk over alles werd goed nagedacht. Zo ook over het materiaal en de kleinste details. Een goed voorbeeld hiervan is de prachtige, met leer beklede, deur, die meteen bij binnenkomst de toon zet voor de rest van het interieur.  

Unieke leren deur 

De voordeur van de villa biedt toegang tot een halletje dat afgesloten wordt door een waanzinnige met leer beklede stalen deur, die je naar de rest van de woning zal leiden. Het is wellicht niet iets wat je dagelijks voorbij ziet komen, een lederen deur, maar toch zorgt het voor een bepaald soort elegantie en doet het tegelijkertijd robuust aan. Doordat gewerkt is met grote panelen van leer, word je niet afgeleid door naden en komt het leer fantastisch tot zijn recht. De donkere kleur is niet te opvallend waardoor de deur volledig opgaat in de rest van het mooie interieur.  

Over Alphenberg 

Verantwoordelijk voor deze prachtige deur is Alphenberg. Zij hebben het meest exclusieve assortiment op het gebied van leren wanden, vloeren, trappen, keukens, haarden etc. Zij tonen graag de mogelijkheden met leer en blijven bezig met innoveren. Op deze manier hopen ze iedere villa een stukje mooier te maken. Daarbij nemen ze niet alleen het ontwerp voor hun rekening, maar ook de plaatsing, afwerking en het onderhoud. Zo wordt de beste kwaliteit gegarandeerd en blijft het leer het langst mooi. Dus ben je opzoek naar materiaal dat robuust, maar tegelijkertijd luxe oogt? Dan ben je bij Alphenberg aan het juiste adres.  

Editor: Media team

Datum: 17-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten