wellnessruimte, wellness, alpha industries, the art of living

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Fantastische wellnessruimte in hotel | Alpha Industries

Harmon House is een hotel in een chic herenhuis met een fantastische wellnessruimte van Alpha Wellness Sensations om ’s avonds te ontspannen. Het Harmon biedt 27 kamers met de meest elegante en luxueuze uitstraling. Het is een ontmoetingsplek waar veel gebeurt: evenementen, tentoonstellingen en meetings. Hun filosofie is dat jij je daar meteen op je gemak voelt alsof je zit in een cocon van geluk. Ze willen je het gevoel geven dat je de belangrijkste persoon van de wereld bent. Hier kan je echt even op adem komen. De internationale gerechten worden gewoon bij je afgeleverd en het contact met het centrum is heel nauw. Het verblijven daar is een wereldse ervaring die nu compleet gemaakt is met een ultraluxe wellnessruimte.

wellnessruimte, wellness, alpha industries, the art of living

Balans

In de wellnessruimte heerst de sfeer van ontspanning en verfrissing. Een luxe sauna en stoomcabine flankeren het zwembad en de delicate verlichting straalt meteen een zengevoel uit. De witte binnenkant van de stoomkamer en de zwarte binnenkant van de sauna zijn als een yin-yang balanscirkel. De wanden van de sauna zijn gemaakt van donker fineer. De sierlijke bogen in het plafond accentueren de schitterende sterrenhemel. Door de plaatsing van de ayous houten banken wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. De witmarmeren binnenafwerking in de stoomcabine, samen met de indirecte verlichting onder de bank en de spots aan het plafond, zorgen voor een ruime en lichte plek. Je bent in het centrum van onze hoofdstad, maar je voelt je alsof je in de zevende hemel bent! 

wellnessruimte, wellness, alpha industries, the art of living

Meer over Alpha Industries

Dit mooie bedrijf is één van de meest innovatieve wellnessbouwer ter wereld. Eén van de grootste troeven van wellnessbouwer Alpha Industries uit Hasselt is uiteraard de Research & Development afdeling. “Wellnessomgevingen zijn steeds meer custommade. Deze afdeling speelt bijzonder snel in op trends en past deze toe in de wellness die de klant voor ogen heeft. Onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas. Meestal weten we snel wat klanten willen”, zegt zaakvoerder Koen Heeren. Los van het maatwerk levert Alpha Industries een compleet wellnessassortiment in alle prijsklassen. Elke leverancier of plaatser van zwembaden of spa’s kan bij hen terecht voor een hele reeks van producten. 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

____

____

Meer projecten van Alpha Industries bekijken?