Fenomenale villa met licht karakter door glazen puien

Hemels Wonen

Deze fenomenale villa kreeg een fijn en doordacht nieuw interieur. Kenmerkend voor deze nieuwe inrichting is een bijzondere combinatie van verschillende interieurstijlen. Toch werd rekening gehouden met samenhang, waardoor een harmonieus geheel kon ontstaan. Een ander element waar je niet omheen kunt zijn de grote glazen puien. Ze laten de woning baden in het daglicht en zorgen voor een fijne connectie met de buitenruimte. De bewoners genieten dan ook dagelijks van de prachtige inrichting en zijn erg tevreden over het werk van Hemels Wonen, want zij waren verantwoordelijk voor dit waanzinnige interieur.  

Een fijne samenhang 

Zoals al werd benoemd is dit interieur een mix van verschillende stijlen door elkaar. De visgraatvloer en het sierwerk op het plafond zijn kenmerken van de klassieke interieurstijl. Ook werd gekozen voor een strakke keuken die we eigenlijk altijd in een modern interieur terugzien. En de houten balken geven het geheel een landelijke touch. Een fijne samenhang tussen al deze elementen was noodzakelijk doordat alle ruimtes met elkaar verbonden zijn. Je kijkt bijvoorbeeld vanuit de hal zo de woonkamer en keuken in. Gelukkig wist Hemels Wonen precies hoe zij dit moesten aanpakken en dat resulteerde in een smaakvol geheel.  

Donkere vakkenkast 

Daarnaast kreeg deze villa een licht karakter door verschillende glazen puien. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer heerst in de woning en dat de ruimtelijkheid nog mee benadrukt wordt. De glazen puien zijn dan ook de reden dat een zwarte vakkenkast niet misstaat in het interieur. Zo’n vakkenkast had er eenvoudig voor kunnen zorgen dat de woning klein en donker aan zou doen. In dit geval voorziet het juist in een wat chiquere uitstraling. Bovendien werd ook gekozen voor zwarte muurverf, donkere stalen deuren en een eveneens zwarte kast.

Editor: Media team

Datum: 28-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hemels Wonen