Fijne buitenruimtes die geschikt zijn om thuis te sporten

Bronkhorst Buitenleven

Sporten op de tijden die jij prettig vindt, een persoonlijke sportuitrusting en geen reistijd, thuis sporten kent zo zijn voordelen. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen ervoor kiezen om thuis te sporten en een heuse thuisgym te creëren. Van een simpele gym tot één met alles erop en eraan, je kunt hem helemaal naar eigen wens vormgeven. Zo creëer je optimaal comfort en maak je sporten leuk. Bronkhorst Buitenleven stimuleert een actieve levensstijl en denkt daarom graag met je mee. Daardoor creëren zij de mooiste buitenruimtes op maat die uitermate geschikt zijn om thuis te sporten.

Thuis sporten, tuinontwerp, Bronkhorst Buitenleven

Geschikte buitenruimtes

Als het gaat over buitenruimtes die geschikt zijn om te sporten, wordt een tuinkamer, poolhouse of bijgebouw bedoelt die ingericht kunnen worden als een thuisgym. Op de afbeeldingen zie je het perfecte voorbeeld hoe  fantastische tuinkamers ingericht kunnen worden als gym. De grote glazen schuifpuien bieden voldoende daglicht en uitzicht over de schitterende tuin. Op deze manier wordt het idee gecreëerd dat je echt buiten aan het sporten bent. Voor velen zou dit een extra motivatie kunnen zijn om meer te gaan sporten.

Over Bronkhorst Buitenleven

Bronkhorst symboliseert een bewuste levensstijl. Tijd, aandacht en vrijheid staan hierbij centraal. De luxe houten buitenverblijven die wij ontwerpen en realiseren bieden alle ruimte voor deze kwaliteiten. Met een team van trotse vakmensen werken wij aan de mooiste projecten. We creëren een fijne plek om te loungen, werken, sporten of slapen – gewoon in uw achtertuin

Editor: Media team

Datum: 11-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living