Fijne werkruimte met stijlvolle raambekleding

Onel Window Dressings

Met veel passie en expertise zorgt Onel Window Dressings voor raambekleding binnenshuis. Het bedrijf is gespecialiseerd in raamdecoratie en geeft vrijblijvend professioneel advies. Bovendien heeft het familiebedrijf al sinds 2006 passie voor het vak en zorgen zij voor een persoonlijke dienstverlening. Dit houdt in dat zij meedenken met jouw wensen en deze combineren met hun expertise en mogelijkheden die de ruimte biedt. Dit en meer hebben zij toegepast bij deze moderne werkruimte. Er is gekeken naar de specifieke behoefte van de klant en hierdoor is prachtig maatwerk geleverd.  

Raambekleding, Raamdecoratie, Onel Window Dressings

Chique gordijnen 

Voor dit project ging Onel Window Dressings een samenwerking aan met Studio Sluijzer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in interieur en wist daardoor precies wat nodig was om dit interieur te voorzien van een verfijnde esthetiek en luxe. Samen besloten ze om in verschillende ruimtes de Trevira cs gordijnen van Onel Window Dressings te plaatsen. Deze raambekleding is licht doorlatend, waardoor het interieur nu zacht en rustig oogt. Ook zorgt het ervoor dat daglicht binnen weet te dringen en de ruimtes ruimtelijk blijven aanvoelen. Bovendien zijn de gordijnen gemaakt van polyester garen waardoor ze brandvertragend zijn, wat de veiligheid voor de werknemers waarborgt. 

Aluminium jaloezieën 

In andere ruimtes is juist gekozen voor raambekleding van aluminium jaloezieën. Deze zijn voor de royale raampartijen en deuren geplaatst die de verschillende ruimtes van elkaar scheiden. De keuze voor deze raamdecoratie is echter niet alleen gebaseerd op het esthetische aspect, maar ook op zijn functie. De jaloezieën zorgen ervoor dat de transparantie tussen ruimtes gewaarborgd wordt, maar dat het, wanneer nodig, ook mogelijk is om privacy te garanderen. Wellicht vindt er in één van de ruimtes wel een belangrijke meeting plaats en willen zij de rust bewaren. Kortom, de raambekleding van Onel Window Dressings past volledig bij het interieur en het draagt bij aan de werkvisie van het bedrijf. 

Editor: Media Team

Datum: 21-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living