previous arrow
next arrow
Slider

Finnhouse

Finnhouse heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van duurzame houten villa’s en gebouwen. Steeds vaker zien we hout terugkomen in de meest uiteenlopende vormen. Wanneer er met hout gewerkt wordt, gaat dit hand in hand met en sfeervolle en warme uitstraling. Hout is dan ook de basis voor alle ontwerpen van Finnhouse. Dit houten vakwerk in combinatie met de grote glaspartijen geven de woningen een unieke en onmiskenbare (vakwerk)architectuur.

Werkwijze

Om het voor de opdrachtgever het zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt Finnhouse een totaalpakket aan. Zowel het ontwerp als de bouw van de woning kan het houtbouwbedrijf op zich nemen. Op deze manier is er maar één aanspreekpunt en wordt het overzicht over de uitvoering bewaard.

Ervaring

Dat Finnhouse genoeg ervaring in huis heeft, is één ding wat zeker is. Het team bestaat uit acht enthousiaste houtliefhebbers die ernaar streven om steeds meer duurzame houten woningen in Nederland te bouwen. Een groot deel van het personeel is al meer dan 15 jaar onderdeel van het team. In combinatie met de ruim 2500 gerealiseerde projecten, is de expertise op het gebied van houtbouw, duurzaamheid en ecologisch bouwen enorm uitgebouwd.

Huis bouwen

Een huis bouwen doe je vaak maar één keer in je leven. Des te belangrijker dat de betrokken partijen betrouwbaar, flexibel en kwaliteit garanderen. Finnhouse maakt zich hard voor deze kernwaarden. Ze ontwerpen met de visie dat een ontwerp in het beginstadium nog niet altijd conreet is, een ontwerp en de beleving ervan moet groeien. Het bouwen van een huis is een proces, en Finnhouse helpt je hier graag bij.

___

Meer projecten bekijken van Finnhouse?

 

  • |

 

Unieke bosvilla

De bewoners van deze houten schuurwoning, gerealiseerd door architect Pier van het Kaar en Finnhouse, twijfelde geen moment toen de mogelijkheid zich voordeed om op deze plek hun droomwoning te bouwen. Hun wens kwam dan ook volledig in vervulling toen hun unieke bosvilla uitgroeide tot een echt buitenhuis.

Bungalow

Een ideale en levensbestendige woning is de Kop-Staartwoning van Finnhouse. Deze bungalow is voorbereid op de toekomst. Voor mensen op leeftijd die nog volop van het leven genieten is deze woning een goede match.

Schuurwoning

Als je naar deze schuurwoning van 715m3 kijkt zie je een samenhangend geheel van de woning in combinatie met het bijgebouw en de omgeving. De gevelbekleding van het exterieur heeft een speels effect en de horizontale lijnen zijn ook terug te vinden in het bijgebouw.

Paal en balk schuurwoning

Deze schuurwoning is uniek in haar soort door haar enorme volume en gigantische glazen gevel aan de achterzijde. De woning is gerealiseerd door Finnhouse en sluit mooi aan bij de omgeving.

Landelijk wonen

Deze zeer moderne schuurwoning wordt getypeerd door haar antracietkleurige felsdak, dat de houten Paal&Balk structuur als een schil omhult. Finnhouse heeft deze prachtige woning verzorgt.

 

Finnhouse


“We ontwerpen, leveren en bouwen duurzame woningen…in hout!

 ___

Contactgegevens:

  • Finnhouse Houtbouw BV
  • Wilhelminastraat 1B
  • 5246 XA  Rosmalen

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media