Firma Hout & Staal

Welkom bij Firma Hout & Staal, uw partner in op maat gemaakt interieurdesign. Bij Firma Hout & Staal staat vakmanschap en innovatie centraal, en streven we ernaar om unieke, hoogwaardige interieurproducten te leveren die perfect passen bij de visie van onze klanten. Onze specialiteit is het vervaardigen van maatwerk houten eettafels, salontafels en maatwerk stalen deuren, balustrades, wijnkasten en roomdividers.

Informatie over Firma Hout & Staal


previous arrow
next arrow

Tafels 

Bij Firma Hout & Staal kunt u rekenen op salon- en eettafels die met precisie en passie zijn vervaardigd. We bieden keuze uit diverse houtsoorten zoals rustiek eiken, verfijnd eiken, notenhout en fraké tuinhout. Door de diverse afwerkingen en afmetingen, kunt u een eettafel creëren die naadloos aansluit bij het interieur.  

Stalen producten 

Van balustrades tot wijnkasten en stalen deuren, onze stalen producten zijn ontworpen met aandacht voor zowel esthetiek als functionaliteit. Creëer een unieke sfeer in uw interieur met onze op maat gemaakte stalen oplossingen. 

Kenmerkend voor onze stalen deuren is het tweezijdige aanzicht en strakke design. Door de unieke manier van produceren zijn er geen zichtbare naden of glaslatten. In de vlakverdeling hebben we de vrijheid elk lijnenspel toe te passen, ook naar uw eigen ontwerp.  

Stalen producten kunnen helemaal naar wens gestyled worden. Het staal kan worden voorzien van een poedercoating in elke gewenste RAL-kleur, en er is een uitgebreid assortiment aan speciale coatings, waaronder brons, champagne en goud metallic tinten. 

Ontwerp op maat 

Bij Firma Hout & Staal geloven we in een gepersonaliseerde benadering van interieurdesign. Ons ervaren team werkt nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen en een interieur te creëren dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.