Gaggenau, kookplaat, flexinductie kookplaat

  • Gaggenau
  • Taurusavenue 36
  • 2132 LS Hoofddorp
  • Contact:
  • Tel. nr: 088 424 4030
  • E-mail: infocentrum-gaggenau@bshg.com

Flexinductiekookplaat met geïntegreerd  ventilatiesysteem | Gaggenau

Gaggenau,  het exclusieve merk voor professionele  keukenapparatuur, lanceert de nieuwe 400 serie  flexinductiekookplaat  met geïntegreerd ventilatiesysteem. Het apparaat van 90  centimeter  breed biedt ongekend nauwkeurig, snel en flexibel koken met een laag energieverbruik,  in combinatie met een geïntegreerde ventilatie. Door het wegnemen van de  bekommering  om schone lucht, kan de  privéchef-kok  zich concentreren op het creëren van gerechten en het vermaken van zijn  of haar  gasten.  Frameloos  en vlak  past  de uitgestrekte plaat van zwart glas naadloos in de moderne keuken met een duidelijk verschil in het ontwerp: de zwarte bedieningsknoppen. 

Gaggenau, kookplaat, flexinductie kookplaat

Maximaal effect

Het geïntegreerde ventilatiesysteem van deze 400 serie flexinductiekookplaat kan worden ingesteld op automatisch, zodat de lucht wordt gezuiverd wanneer de kookplaat is ingeschakeld. Beschikbaar in recirculatie of luchtafvoer, is de kookplaat in staat om op basis van waargenomen dampen in de ruimte het eigen vermogensniveau aan te passen; zelfs nadat de kookplaat is uitgeschakeld. Energiezuinige, krachtige motoren werken samen met luchtstroomkanalen om een minimaal volume aan zowel geluid als ruimte te garanderen. Maar met een maximaal effect: geuren worden verwijderd tijdens luchtrecirculatie dankzij de actieve koolfilters. Dit alles stelt de privéchef-kok in staat zich te concentreren op het creëren van gerechten, niet op het zuiveren van de lucht.

Gaggenau, kookplaat, flexinductie kookplaat

Uitbreidbare kookzones

Een uitzonderlijke keuken vereist nauwkeurig koken en perfecte  bakresultaten. De flexinductiekookplaat voorziet in beide. De kookplaat beschikt over uitbreidbare kookzones die gebruik maken van de ingenieuze flexinductietechnologie, waardoor u kunt koken als een professional. De kookzones kunnen eenvoudig worden samengevoegd voor het gebruik van grotere pannen tot 30 cm breed of accessoires zoals een teppanyaki. Al deze flexibiliteit doet geen afbreuk aan het vermogen. De boosterfunctie verhoogt dit tijdelijk van 3.300 Watt naar 3.700 Watt voor een echt verzengende hitte. Er is een warmhoudfunctie en een braadsensor die een gelijkmatige warmte vasthoudt, waardoor de kans op verbranding klein is.

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Gaggenau

____

____

 

Meer projecten zien van Gaggenau?