Fluwelen bank, Drijvers, Woonkamer, Eetkamer, Bioscoop, Openhaard, Houten vloer

Prachtige woonkamer met fluwelen bank | Drijvers

Een woonkamer straalt de stijl van de bewoners uit en heeft vaak een centrale positie in de woning. De woonkamer is de belangrijkste plek in het huis waar het gezin samenkomt. Het is dus van belang dat hier iets gezelligs van wordt gemaakt. Kortom; in een woonkamer wordt geleefd. Daarom helpt The Art of Living een handje bij het kiezen van de juiste kleuren, materialen en meubels. Dit door een prachtige woonkamer uit te lichten, kijk mee en ontdek de bijzondere fluwelen bank.

Spannende combinatie

Omdat de woonkamer de belangrijkste plek is van een woning is het van belang dat de ruimte sfeervol is. Kleuren spelen daarin een belangrijke rol. In deze woonkamer is er gebruik gemaakt van natuurlijke bruintinten met een aantal opvallende elementen. Deze zijn veelal in zeeblauw uitgevoerd, waardoor er een spannende combinatie is ontstaan.

Fluwelen bank, Drijvers, Woonkamer, Eetkamer, Bioscoop, Openhaard, Houten vloer

Verschillende materialen

De materialen waarop de kleuren terugkomen zijn tevens belangrijk voor de uitstraling en sfeer van de woonkamer. Deze woonkamer is gerealiseerd op een eiken vloer, waarbij de grootste meubels bijna allemaal van een ander materiaal zijn. Hier komen onder andere leer, fluweel, hout en staal in terug.

Fluwelen bank, Drijvers, Woonkamer, Eetkamer, Bioscoop, Openhaard, Houten vloer

Fluwelen bank als blikvanger

De bank heeft een centrale positie in de woonkamer gekregen en is daarmee een echte blikvanger. Deze fluwelen bank is goudbruin van kleur en past perfect bij het overige interieur, zoals het vloerkleed en de haard. De open haard is tevens een echte eyecatcher dankzij de unieke leren wandbekleding. Daarnaast zijn er een aantal elementen in dezelfde kleur zwart gerealiseerd. Hierdoor ontstaat er een geheel en sluiten alle meubels perfect op elkaar aan. De schuifdeur is van staal en de woonkamer bevat een aantal houten accessoires. Ook zijn de stoelen bij de eettafel contrasterend in blauw uitgevoerd. De combinatie van deze kleuren en materialen zorgt ervoor dat de woning een moderne uitstraling heeft met een warme sfeer.

Benieuwd naar de volledige villa?
Neem dan zeker een kijkje bij dit exclusieve project.

___

Tekst: Marieke Mulder
Fotografie: Peter Baas