Optimaal genieten van thuis

Elke vloer van Forbo is gemaakt om op te leven

Forbo Flooring, Marmoleum Energize, Love Life

Of je nou met vrienden, familie of even lekker alleen bent. Met Forbo vloeren kan je optimaal genieten. Elke vloer van Forbo is gemaakt om op te leven. Of het nu gaat om een spontane borrel, kop koffie of een kinderfeest, er zijn genoeg mogelijkheden die passen bij jou perfecte situatie! Met de nieuwe vloeren van Forbo worden deze mogelijkheden alleen maar groter. Love life…

… met de nieuwe Novilon Nova Luxe collectie
Deze nieuwe vinylvloer is niet van echt hout en steen te onderscheiden. Dit komt door het levensechte reliëf en de unieke innovatieve v-groef (deze zit nu niet alleen in de lengte, maar óók in de breedte) rondom de planken en tegels. Novilon Nova Luxe heeft natuurlijk de voordelen van een vinylvloer, zoals supereenvoudig onderhoud en een goede geluidsdemping.

Forbo flooring, novilon nova luxe

Het diepe reliëf van de voeg zorgt ervoor dat deze vloer sprekend lijkt op echt keramiek tegelwerk.

Er is keuze uit 10 hout- en 6 steendessins (4 betonnen en 2 tegel) in verschillende maten en kleuren. Novilon Nova Luxe wordt kamerbreed geleverd in breedtes van 2, 3 of 4 meter. Daarnaast heeft de collectie tegels dessins van 50 bij 50 cm.

… met de duurzaamste vloer ter wereld

Een wereldprimeur: sinds kort is Forbo het eerste bedrijf dat met Marmoleum een CO2 neutrale vloer produceert! Dit houdt in dat Marmoleum niet bijdraagt aan klimaatverandering. Dat komt vooral omdat de vloer gemaakt wordt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen. Daarnaast is het gebruik van fossiele brandstoffen voor de productie enorm gereduceerd en de relatie met toeleveranciers aanzienlijk verduurzaamd. Marmoleum is dus net zo gek op het leven als jij!

Forbo flooring, Love life Marmoleum

Bacteriën krijgen geen kans. Daarom wordt deze vloer bijvoorbeeld aanbevolen bij mensen met astma- of allergieproblemen.

Kies uit een heel breed assortiment fraaie kleuren en dessins. En ervaar ook naast het onderhoudsvriendelijke karakter van de vloer het hygiënische karakter.

Dit natuurlijke afwerkingsmateriaal van Marmoleum, is flexibel en daardoor zeer geschikt voor allerlei meubelstukken en diverse interieurtoepassingen.

En wil je eens heel wat anders met je interieur? Ga dan voor Furniture Linoleum! Een leuk idee om je bank, tafel, kruk, stoel of zelfs je muur er net iets anders uit te laten zien!

Forbo Flooring, Marmoleum Reflect, Love Life

… met het nieuwe Clicksysteem Allura Click

Creëer met Allura vloeren de sfeer die jij wilt door ze halfsteens, in wildverband of visgraat te leggen. Er is keuze genoeg met 30 designs in hout en steen. Geen strook of tegel is hetzelfde door de unieke en natuurgetrouwe designs. Maak het je zelf nog makkelijker met Allura Click. Naast de – te verlijmen – Allura stroken en tegels lanceert Forbo dit nieuwe kliksysteem. Eenvoudig, snel en strak te installeren.

Forbo Flooring, Allura Click

Allura is makkelijk in onderhoud en onderscheidt zich onder meer van de meeste andere pvc-vloeren door haar extreme maatvastheid. Zeker weten dat jouw vloer ook in de toekomst mooi blijft!

 

Nice to know

  • Alle Forbo vloeren zijn ideaal voor alle soorten vloerverwarming. En hebben een garantie van 15 jaar. Een lange levensduur spaart grondstoffen en is dus beter voor het milieu.
  • Voor inspiratie, persoonlijk advies en gratis stalen bezoek je de Forbo Modelwoning in Assendelft.
  • De vloeren zijn verkrijgbaar via woninginrichters. Check de vloerplanner om de vloeren in een woonomgeving te zien.

 

Forbo Flooring
Forbo Flooring is een wereldwijd toonaangevende producent van vloeren. Met haar merken Marmoleum, Novilon en Allura biedt zij de mooiste en meest inspirerende vloeren voor woningen en projecten. Al deze merken worden duurzaam en kwalitatief hoogwaardig in Nederland gemaakt en ontworpen naar Dutch Design maatstaven.

 

 

Contactgegevens:

  • Forbo Flooring
  • Industrieweg 12
  • 1566 JP, Assendelft