Fraaie shutters voor in iedere badkamer

Fractions

De badkamer is ontworpen voor ontspanning en privacy, maar daarnaast moet de ruimte er natuurlijk ook erg fraai uit komen te zien. Wat een intiem badkamerdesign nog specialer maakt? Fractions aluminium shutters. Deze verstelbare lamellen hebben een aluminium kern en zijn bestand tegen vocht. Hierdoor weten ze ieder badkamer interieur te verrijken. We tonen je dan ook graag vijf intrigerende projecten met de shutters 

Compacte badkamer  

In een compacte badkamer wil je de ruimte natuurlijk optimaal kunnen benutten. Daarom is het een fijn gegeven dat de aluminium shutters tegen het raam aan gemonteerd kunnen worden en zo niet onnodig veel ruimte innemen. In dit geval creëerde de shutters tevens een elegant en tijdloos effect. Het voegt een vleugje luxe toe aan de kleine badkamer.  

Heerlijk terugtrekken 

Graag tonen we je ook deze parel van een badkamer. De marmeren wandbekleding harmonieert perfect met de matte poedercoatafwerking van de Diamond Fractions. De combinatie van deze luxe materialen en producten zorgt voor een oogverblindend eindresultaat waar men zich heerlijk kan terugtrekken.   

Badkamer, Raambekleding, Fractions, The Art Of Living

Hammam-look 

De hammam-look wordt de laatste tijd steeds populairder. Wat erg goed aansluit bij deze trend zijn de shutters met het model Flower. Het zorgt voor een bijzonder samenspel tussen licht en schaduw, waardoor de badkamer een heerlijke rustgevende oase wordt. Hier tijd doorbrengen is dan ook een waar genoegen.  

Serene badkamer  

Zie je een serene uitstraling in de badkamer wel zitten? Dan is het shutter model Louvre wellicht wat voor jou. Deze shutters stralen elegantie uit en voegen een vleugje klassieke schoonheid toe aan jouw badkamer. De frisse stijl zorgt voor een opgeruimd en hygiënisch gevoel en dat is wel zo fijn in een ruimte als de badkamer.  

Finishing touch 

Tot slot tonen we je ook graag nog een moderne badkamer, waarbij de shutters van Fractions gebruikt worden voor de finishing touch om een eigentijdse uitstraling te creëren. Daarnaast maken de shutters het mogelijk om de mate van lichtinval te regelen en is privacy altijd gewaarborgd.  

Kortom, met het veelzijdige assortiment van Fractions kun je werkelijk alle kanten op. Kijk voor meer informatie of inspiratie ook eens op hun website.  

Editor: Media Team

Datum: 23-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Fractions