Fractions, Unilux, Osiris Hertman, beleving met licht

Fractions

De Fractions zorgen door de speelse manier voor een nog mooiere lichtinval waardoor het echt een onderdeel wordt van het interieur.

Wat gebeurt er als twee partijen elkaar vinden in een inspirerende samenwerking? Dan ontstaan er bijzonder mooie producten die veel verder gaan dan alleen de pure functionaliteit.

Osiris Hertman laat met het nieuwe design zien dat daglicht de bron is waar je op allerlei verschillende manieren mee kunt spelen. De shutters zijn al prachtig om gewoon naar te kijken en leveren in de beweging van open naar dicht een fascinerend spel op. Het is een dans van bewegende patronen, licht en schaduw. Fractions en allround designer Osiris Hertman openen met Fractions design by Osiris Hertman, een geheel nieuwe dimensie in de wereld van shutters. Het is absoluut zeker dat functioneel ook mooi mag zijn.

Fractions

Fractions zijn aluminium shutters en vormen de nieuwste innovatie op het gebied van raamdecoratie. De shutters zorgen door de speelse manier voor een nog mooiere lichtinval waardoor het echt een onderdeel wordt van het interieur en zorgt voor een ultiem gevoel van privacy. Met de Fractions kun je zelf de mate van de lichtinval bepalen doordat de grootte van de opening verschoven kan worden. Door de technische kennis van Fractions en de elegante ontwerpen van Osiris wordt er exclusieve raamdecoratie gecreëerd. De Fractions worden lokaal geproduceerd bij Fractions in de fabriek waardoor ze op maat worden afgeleverd. Ze zijn dus meteen klaar voor installatie!

Fractions, Unilux, Osiris Hertman, beleving met licht

Details

De Fractions bestaan uit twee verschillende panelen die scharnieren tegenover elkaar. De panelen kunnen zeer dicht bij het raam gemonteerd worden. Ook voor de sleuven van de Fractions is er veel keuze, ronde hoeken, haakse hoeken, verschillende sleufhoogtes. Daarnaast is er geen sprake van vlakliggende lamellen waardoor er dus geen stof of vuil achter kan blijven en de Fractions makkelijk te onderhouden zijn. Alles is mogelijk!

Fractions, Unilux, Osiris Hertman, beleving met licht

____

Tekst: Fractions
Fotografie: Fractions

 

 

Meer projecten bekijken van Fractions?

 

 


Fractions


“Licht doet leven (lux aeterna), met licht en lucht creëer je het beste binnenklimaat

__
Meer informatie over Fractions?