Fractions, Unilux, the art of living

  • Fractions
  • Schouwrooij 1
  • 5281 RE Boxtel

Fractions als raamdecoratie | Fractions

De keuze voor raamdecoratie is altijd een opgave. Wat past het beste bij het interieur en geeft nog genoeg lichtinval in de ruimte? Een nieuwe trend op het gebied van raamdecoratie zijn fractions. De aluminium shutters in deze thuisgym hebben een opvallende uitstraling.

Madness patroon

De raamdecoratie in deze ruimte is erg opvallend. Top designer Osiris Hertman heeft het Madness patroon van deze fractions ontworpen. Als inspiratie voor dit ontwerp is een eenvoudig zwart-wit schaakbord gebruikt. De kracht van dit patroon wordt gevormd door het simplistische vakkenpatroon. Het ontwerp is niet alleen opvallend, maar geeft ook een extra touch aan de ruimte.

Fractions, Unilux, the art of living

Schaduw en licht

De ruimte komt tot leven door de scheiding tussen schaduw en licht. Bij iedere ronding vervormen de strenge blokken. Dat is goed terug te zien op grote planten pot bij het raam. De fractions kunnen geheel geopend worden, maar ook geheel gesloten zijn. Lichtinval en inkijk kan op ieder moment van de dag veranderd worden door de lichtsleuven groter of kleiner te maken. Tijdens het sporten kunnen de bewoners in de thuisgym dus zelf bepalen hoe veel privacy zij willen.

Fractions, Unilux, the art of living

Warmte en magie

Dit patroon heeft meedere kleurmogelijkheden. Waar bij deze gym de kleuren Moss en Bronze Gold warmte en magie meegeven aan het ruit effect, geven de andere kleuren een heel ander gevoel. Zo passen deze fractions in vrijwel alle woningen. De aluminium shutters stralen luxe uit en zijn een echte eyecatcher in de woning. Een groot voordeel van deze raamdecoratie is dat het stevige materiaal niet kromtrekt in vochtige ruimtes. Niet alleen geschikt voor jouw thuisgym, maar ook voor jou keuken of bijvoorbeeld badkamer!

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: Fractions

___

____

Meer informatie over de raamdecoratie Fractions?