• Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Fraké houten garagedeur | Different Doors

In het zuiden van het land heeft Different Doors deze houten garagedeur en de gevelbekleding van Fraké gerealiseerd. In de brede wand van de garage is naast een elektrische sectionaaldeur ook een houten loopdeur geïnstalleerd. Doordat de deuren gelijk lopen met de gevel zijn deze, wanneer gesloten, vrijwel onzichtbaar in de wand. Hierdoor krijgt de moderne woning een stijlvolle uitstraling.

Elektrische garagedeur

Door de meegeleverde draadloze handzender kan de houten sectionaaldeur eenvoudig geopend en gesloten worden. Hierdoor hoef je niet eerst uit je auto te stappen, maar kun je de deur simpel met één klik op de knop vanuit de auto openen. Alle garagedeuren van Different Doors worden geïsoleerd, waardoor de garage in de zomer lekker koel blijft en in de winter aangenaam warm is.

Bijzondere houtsoort

De bekleding van de garagedeur en gevel bestaat uit smalle, verticaal geplaatste latten in de houtsoort Fraké. Fraké is een 100% natuurlijke optie voor bekleding van deuren en gevels. Het hout is namelijk niet met chemicaliën bewerkt, wat het heel milieuvriendelijk maakt. Deze bijzondere houtsoort is door het duurzaamheidsproces erg sterk en goed bestand tegen schimmels en houtrot. Daarnaast zijn de latten voorzien van een speciale olie die zorgt voor de prachtige diepbruine kleur.

Garagedeuren op maat

Different Doors al jaren gespecialiseerd in houten garage- en voordeuren op maat. De mogelijkheden zijn onbegrensd en dat is goed terug te zien in de gerealiseerde projecten. De deuren staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, absolute veiligheid en perfecte afwerking. Maatdeuren als deze zie je nergens anders.

Tekst: Different Doors
Fotografie: Erik van den Hurk

____

Different Doors, garagedeur, Barnwood

____

Meer projecten van Different Doors zien?