Francine Broos Interieurarchitecten
Francine Broos Interieurarchitecten
Francine Broos Interieurarchitecten
previous arrow
next arrow
Slider

Francine Broos Interieurarchitecten

Francine Broos Interieurarchitecten is een ontwerpbureau dat met veel passie en liefde voor het vak projecten ontwerpt en begeleidt. Licht, vorm en ruimte staan centraal in alle ontwerpen en er wordt altijd vol enthousiasme aan de projecten gewerkt.

Totaalontwerp

Samen met de opdrachtgever gaat Francine aan de slag met het realiseren van een interieurontwerp dat past bij de omgeving, de wensen en voorkeuren van de bewoners en de functionaliteit van elke ruimte. Naast interieurontwerpen heeft het bureau ook al veel ervaring met het ontwikkelen van meubelontwerpen, tuinontwerpen en lichtplannen. Ook voor het totaalontwerp van de woning kunt u hier terecht!

Volledige begeleiding

Ook het bouwproces is een ingewikkeld traject waar ze bij het Broos interieurarchitecten alles vanaf weten. Daarom wordt het volledige proces begeleidt door ervaren deskundige die precies weten wat er moet gebeuren en hoe dat moet gebeuren. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw woning, tuin of ruimte en is (ver)bouwen geen stressvol karwei.

Zakelijk en particulier interieuradvies

Naast particuliere woningen realiseert het bureau ook zakelijke interieurs zoals horeca, scholen en winkels. Ook voor de styling en het vormgeven van standbouw voor professionele fotografie is dit het adres!

___

 Klik hier Alle interieurontwerpen van Francine Broos bekijken?

Francie Broos, landelijke villa, interieurontwerpster, interieurdesigner, interieurarchitect, interieuradvies, the art of living

  • |
  • |

 

Landelijke villa

In eerste instantie zou enkel de keuken worden vernieuwd, uiteindelijk is ook de woonkamer meegenomen in het proces. Het bureau heeft door middel van licht en kleurgebruik rust gecreëerd in de ruimtes. Ook het combineren van diverse stijlen zoals landelijk, industrieel en modern geeft de woning een unieke beleving. Het resultaat mag er zijn!

Francine Broos Interieurarchitecten, interieuradvies, interieurontwerp, interieurstylist, interieurdesigner, the art of living

Francine Broos


“Interacties met onze opdrachtgevers vinden wij inspirerend, omdat zij bijdragen aan het creatieve proces van het tot stand komen van verrassende en vernieuwende resultaten.”

 

___

Contactgegevens:

  • Francine Broos Interieurarchitecten
  • Kasteellaan 20b
  • 5175 BD Loon op Zand

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 31 | jan | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media