previous arrow
next arrow
Slider

François Hannes

Zijn creativiteit en gevoel voor kwaliteit maken hem tot een begrip in de wereld van de high end interieurs. De persoonlijke en doordachte aanpak zorgt voor een resultaat waar zijn opdrachtgevers van dromen.

Het bouwkundig inzicht dat François Hannes de afgelopen decennia heeft ontwikkeld, is steevast de basis bij ieder project. Zijn focus ligt hierbij op het verkrijgen van karakter en een ziel in het interieur. Grondig onderzoek, het spelen met vorm en licht, heldere belijningen en balans en rijke materialen en kleur geven zijn creaties een sfeervolle en luxueuze uitstraling.

Inspiratiebron

Zijn inspiratie haalt hij uit het leven. Hij kiest niet voor de tussenweg, maar gaat voor het uiterste. Dit komt terug in zijn ontwerpen. De dynamiek van een wereldstad of de rust van een landschap en kleine dingen uit de natuur. Het genot van goed eten en drinken. Zakelijke reizen en vakanties met zijn gezin. Belangrijke prikkels waar hij energie en ideeën uit haalt.

Gepassioneerd en gedreven werkt hij samen met zijn team aan nationale en internationale projecten. Veelal villa’s, loft’s, penthouses in het hogere segment. Ook sterrenrestaurants zoals De Treeswijkhoeve**, Kaatje bij de Sluis* en Wiesen* weten hem te vinden en waarderen hem om zijn stijl en betrokkenheid.

___

Alle projecten van François Hannes bekijken?
  • |

Klassieke rietgedekte villa

Licht en lichtinval spelen de hoofdrol in deze prachtige premium villa. Het project van François Hannes is ondersteund door een team van topbedrijven en producenten. De villa zit vol met artistieke en technologische hoogstandjes waardoor elke ruimte een verrassing is.

Moderne villa

François Hannes heeft deze moderne villa voorzien van verrassende luxe. Dit verbluffende resultaat met custom made inrichting begint al bij de entree. De woning is symmetrisch en in balans.

Mooie villa

Voor dit project heeft François Hannes samengewerkt met toparchitect Tom Kneepkens. Ze hebben een unieke leefomgeving gecreëerd waar kwaliteit en ingetogen luxe bovenaan staan.

Showroom Sennah Studio

Sennah Studio in Nuenen is het ontwerpbureau van François Hannes. Het is een inspirerende ruimte waar wordt gewerkt met topmerken uit de branche.

Metamorfose boerenhoeve

Deze bijzondere hoeve onderging een complete metamorfose. François Hannes en Sennah Studio zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering. Het is een bijzonder onderkomen geworden dat van alle gemakken voorzien is.

 

Francois, Hannes

François Hannes


“Architectuur en interieur zijn in mijn visie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je écht van mooi design houdt, moet het naadloos op elkaar aansluiten.”

 

___

Contactgegevens:

  • François Hannes
  • Kruisakker 6a
  • 5674 TZ Nuenen

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 14 | jul | 2019


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media