François Hannes

Zijn creativiteit en gevoel voor kwaliteit maken hem tot een begrip in de wereld van de high end interieurs. De persoonlijke en doordachte aanpak zorgt voor een resultaat waar zijn opdrachtgevers van dromen. Het bouwkundig inzicht dat François Hannes de afgelopen decennia heeft ontwikkeld, is steevast de basis bij ieder project. Zijn focus ligt hierbij op het verkrijgen van karakter en een ziel in het interieur. Grondig onderzoek, het spelen met vorm en licht, heldere belijningen en balans en rijke materialen en kleur geven zijn creaties een sfeervolle en luxueuze uitstraling.

Projecten van François Hannes

Informatie over François Hannes


François Hannes
François Hannes
François Hannes
François Hannes
François Hannes
François Hannes
previous arrow
next arrow

Inspiratiebron

Zijn inspiratie haalt hij uit het leven. Hij kiest niet voor de tussenweg, maar gaat voor het uiterste. Dit komt terug in zijn ontwerpen. De dynamiek van een wereldstad of de rust van een landschap en kleine dingen uit de natuur. Het genot van goed eten en drinken. Zakelijke reizen en vakanties met zijn gezin. Belangrijke prikkels waar hij energie en ideeën uit haalt.

Gepassioneerd en gedreven werkt hij samen met zijn team aan nationale en internationale projecten. Veelal villa’s, loft’s, penthouses in het hogere segment. Ook sterrenrestaurants zoals De Treeswijkhoeve**, Kaatje bij de Sluis* en Wiesen* weten hem te vinden en waarderen hem om zijn stijl en betrokkenheid.