previous arrow
next arrow
Slider

Frank Ruiter 

Artistieke vrijheid

Bij Frank Ruiter ligt het accent van zijn projecten op wonen en restauraties. Hij speelt in op de wensen van de bewoners, zonder daarbij in te boeten op zijn artistieke vrijheid. Om afstemming te bereiken binnen het totaalproject, adviseert Frank ook qua interieur op het gebied van licht, kleur, materialen en vormen. Als kundig en creatief klankbord brengt Frank wat u wilt: een gebouw met uitstraling, ideale indeling en gewenste woonsfeer.

Verschillende stijlen

Frank: “Ik ontwerp in veel verschillende stijlen van landelijk klassiek via eigentijds traditioneel tot tijdloos modern. De opdrachtgever en de omgeving bepalen in de richting, ik zorg vervolgens voor de juiste koers in ontwerp en tevens uitvoering. Of het nu gaat om een woonboerderij, een klassiek landhuis, een herenhuis, notariswoning of een strak modern gebouw, ik heb de expertise, kennis en kunde. Ik vind het belangrijk om in mijn ontwerpen rekening te houden met duurzaamheid. Iets moet over 20 jaar nog steeds mooi zijn. Trends zijn daarbij ondergeschikt.”

____

Meer projecten bekijken van Frank Ruiter?

Villa aan het water

Deze waanzinnig villa aan het water is een lust voor het oog en biedt ruimte aan een zeer sfeervolle woonkeuken. De villa valt direct op door de glaspartij in het midden van het exterieur. Deze scheiding zorgt niet alleen voor een gevoelsmatige tweesplitsing van de woning, maar is ook een mooi vormgegeven onderbreking van de rieten kap.

Moderne boerderij

Wat is er mooier dan dat een opdrachtgever, voor wie je als architect een van je eerste projecten hebt gerealiseerd, na jaren weer bij je aanklopt voor een nieuwe woning?! Het tweede project werd een moderne villa met rieten kap die een prachtig dialoog aangaat met het landschap waarin ze staat.

Waanzinnig landhuis

De getalenteerde architect Frank Ruiter heeft recentelijk drie prachtige projecten opgeleverd. Je ziet overal zijn persoonlijke touch terugkomen. Als de drie projecten naast elkaar in de straat hadden gelegen, waren ze perfect in elkaar overgevloeid.

 

Frank Ruiter

Frank Ruiter


“Ik vind het belangrijk om in mijn ontwerpen rekening te houden met duurzaamheid. Iets moet over 20 jaar nog steeds mooi zijn.

 ___

Contactgegevens:

  • ir Frank Ruiter architect bna b.v.
  • Vlinderslag 46
  • Almkerk
    Postbus 50 4286 GK

 


Web editor: Media team     |

Datum: 09 | sep | 2020


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media