Friss Outdoor

FRISS is een onmisbaar element geworden in veel van onze projecten voor het ontwerp van een speciale tuin. Het is een meesterwerk van functionaliteit en design, perfect in balans met de omringende natuur die we integreren. FRISS-producten bieden een luxe en gepersonaliseerde ervaring voor elke gebruiker. Het resultaat is een buitendouche die niet alleen functioneel is, maar ook een architectonische statement maakt.

Informatie over Friss Outdoor


foto-I-1-1-scaled-600x450-1
foto-F-1024x768-1-e1709664880415
PHOTO-2023-12-19-18-56-23
IMG_5862-scaled-600x450-1
previous arrow
next arrow

Het ontwerp van een FRISS is een samenspel van functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek, waarbij de natuurlijke omgeving wordt geïntegreerd om een verfrissende en revitaliserende ruimte te creëren voor de gebruiker om van te genieten. 

Dankzij materialen zoals roestvrij staal, dat na het lassen bestand is gemaakt tegen vocht en zonlicht door middel van een hoogwaardige Superanodic Powder Coat, is het ontwerp duurzaam en weerbestendig. 

Esthetisch gezien biedt het ontwerp van een FRISS een eenvoudige loodrechte installatie op alle soorten oppervlakken dankzij de basisplaat en maakt het ook een robuuste indruk. 

Elke FRISS-douche is handgemaakt van de allerbeste materialen door ons ervaren team van metaalbewerkingspecialisten. In onze werkplaats produceren we ongeveer 30 douches met zorg per maand. 

Er worden slechts 100 exemplaren van elke standaard kleurencombinatie gemaakt. Dus je hebt altijd 1 van de 100 exemplaren in jouw tuin. Je kunt ook nog een stap verder gaan door een volledig aangepaste kleur aan te vragen en samen met ons jouw unieke douche samen te stellen.