Taatsdeuren, FritsJurgens
Taatsdeuren, FritsJurgens
Taatsdeuren, FritsJurgens
Taatsdeuren, FritsJurgens
Taatsdeuren, FritsJurgens
Taatsdeuren, FritsJurgens
Taatsdeuren, FritsJurgens
Taatsdeuren, FritsJurgens
Taatsdeuren, FritsJurgens
Taatsdeuren, FritsJurgens
previous arrow
next arrow
Slider

FritsJurgens | Taatsdeur

FritsJurgens is de specialist op het gebied van taatsdeuren. Taatsdeuren werden in de 15e eeuw al verwerkt in vele paleizen, waaronder het Palazzo Madama in Turijn. De elegante grote taatsdeuren die een doorgang bieden naar een grote majestueuze tuin zijn in 2016 gerenoveerd met het systeem M scharnier van FritsJurgens! Dit bewijst maar weer de moderne techniek ook toe te passen is bij monumentale panden.

Onzichtbare scharnieren

Doordat de scharnieren in de deuren zijn verwerkt is er niets te zien aan de buitenkant van de deur. Toch openen en sluiten de deuren door middel van een verticale as, van binnen en buiten. De techniek kan worden toegepast bij alle type deuren, van houten deuren tot zware stalen deuren. Eventueel kunnen de deuren ook nog geluiddicht of vuurbestendig worden geleverd.

Exclusieve taatsdeuren

De organisatie is in een korte periode gegroeid tot een wereldspeler en marktleider op het gebied van taatsdeuren. Hierdoor genieten ze internationale bekendheid en een ruime ervaring voor diverse projecten. Zo heeft het team van Jurgens projecten mogen realiseren voor Starbucks, koffiebranderij %ARABICA en nog veel meer grote internationale namen.

Meer projecten met taatsdeuren van FritsJurgens bekijken?

  • |

Industriële stalen deuren

Koffiebranderij %ARABIC wilde graag een warme entree met karakter. Door plaatsing van maar liefst acht stalen deuren kan je niet om de entree heen.

Onzichtbare taatsdeur

In een design appartement in Wenen werd een taatsdeur met scharniersysteem van Frits Jurgens toegepast. Deze taatsdeur is van een bijzonder kaliber, aangezien deze “onzichtbaar” is.

Taatsdeur

De grote taatsdeur scheidt de ene ruimte van de andere ruimte. Door op deze manier een deur te verwerken in het interieur, doet deze zowel dienst als doorgang als afscheiding van de verschillende ruimtes. De deur is volledig afgestemd op de rest van het interieur wat een mooi en stijlvol effect geeft.

Draaiende wand

FritsJurgens realiseerde een draaiende wand in de vorm van taatsdeuren in een Starbucks in Shanghai. Een unieke en creatieve manier om een ruimte op te delen of om juist een openlijk effect te creëeren.

Houten taatsdeuren in exclusieve woonboederij

Een woonboederij kreeg een update en de verbinding tussen binnen en buiten stond centraal, Jurgens heeft taatsdeurscharnieren toegepast in de houten taatsdeuren, maar ook in de taatsdeuren van staal en glas. Een bijzonder aspect aan deze exclusieve woonboederij is dat er wel geteld 30 taatsdeuren zijn gebruikt door de gehele woning.

FritsJurgens, Taatsdeuren, onzichtbare scharnieren, draaiwanden, system M, the art of living

FritsJurgens


“FritsJurgens gelooft heilig in de tijdloze schoonheid van verborgen perfectie”

 

___

Contactgegevens:

  • FritsJurgens
  • A. Einsteinlaan 1
  • 9615 Kolham


Web editor: Media team     |

Datum: 13 | sep | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Bruizt B.V.


Bruizt is een kwaliteitsmerk op het gebied van gietvloeren, betonlook vloeren en design badkamers…

De Opera Domotica


De Opera Domotica is al meer dan 20 jaar een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media