Functie en design: Aluminium shutters

Fractions

Mooie raamdecoratie maakt het interieur helemaal af en zorgt voor de finishing touch. Daarnaast kan het ook fijn zijn om raambekleding te installeren die het mogelijk maakt het licht te reguleren of de privacy te bewaren. Dit was precies waar de bewoners van deze villa behoefte aan hadden en daarom kozen zij voor Fractions, ofwel aluminium shutters. Deze raamdecoratie is erg functioneel maar tilt ook het interieurontwerp naar een hoger niveau en weten ze iedere woning van buitenaf ook een interessante uitstraling te geven.  

Shutters, raamdecoratie, Fractions

Louvre patroon 

In dit geval kozen de bewoners voor shutters met een louvre patroon in de kleur Moss. Hierdoor ogen ze net wat spannender dan de kleur zwart en passen ze nog steeds erg goed bij het kleurenpalet van de rest van het interieur. Het louvre patroon is geïnspireerd op de traditionele louvre luiken en deuren, maar toch werd een eigen, moderne draai aangegeven. De panelen bewegen verticaal een laat ruimte open waarmee bepaald kan worden hoeveel licht er naar binnen komt. Doordat de ramen gewoon open kunnen, kun je ventileren zonder dat de privacy in de ruimte verloren gaat. Je kunt er dan ook constant mee blijven spelen om tot het gewenste resultaat te komen.  

Meer over Fractions 

Deze schitterende aluminium shutters zijn te verkrijgen bij Fractions. Bij Fractions snappen ze dat functioneel ook mooi mag zijn, daarom creëren zij prachtige shutters die ook nog eens praktisch zijn. De kracht van het bedrijf zit in engineering en door een designer als Osiris Hertman te betrekken konden de echte mooie design shutters pas ontstaan. Tijdens deze samenwerking hebben zij alle technische voordelen van aluminium weten te benutten, waardoor een uniek product, in de wereld van de raamdecoratie, kon ontstaan. Dit maakt hun producten onderscheidend en erg geliefd, ze zijn dan ook zeker het overwegen waard.  

Editor: Media team

Datum: 02-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Fractions