Ga voor een kleurrijk interieur en kies voor gele wandbekleding

Dutch Walltextile Company

Kleur doet veel voor de vorm de ruimte. Hiermee wordt bedoeld dat wanneer je een donkere kleurtoepassing kiest voor een kleine kamer, deze naar alle waarschijnlijkheid nog kleiner zal ogen. Maar daarnaast is kleur ook een grote sfeer bepaler. Dat komt doordat we bepaalde gevoelens associëren met een bepaalde kleur. Neem bijvoorbeeld de kleur geel. Dit is een warme kleur die gevoelens van blijdschap oproept. Daarnaast is het dé kleur die staat voor licht, ruimte en energie. Het is een intense kleur en misschien loop je er niet meteen warm voor, maar je zal zien dat de kleur veel goed zal doen voor het interieur. Dutch Walltextile Company zag dit ook in en besloot verschillende types gele wandbekleding te produceren. 

Verschillende tinten geel 

Er zijn er veel verschillende tinten geel, van citroengeel tot pastelgeel. Ze zouden allemaal op hun eigen manier van toegevoegde waarde kunnen zijn op het interieur. Felgeel doet het bijvoorbeeld goed op één wand in bijvoorbeeld de woonkamer of keuken, de muur wordt daardoor de blinkvanger van de ruimte. Maar je zou ook voor wandbekleding in een zachtere tint geel kunnen kiezen in bijvoorbeeld de slaapkamer. Ook is de kleur goed te combineren met basiskleuren als grijs, wit, beige en zwart. Kortom, je kunt er alle kanten mee op.

Assortiment van gele wandbekleding 

Dutch Walltextile Company heeft een groot aanbod van wandbekleding in verschillende texturen en geeltinten. Hieruit hebben zij een fantastische selectie gemaakt. Allereerst zijn er natuurlijk tinten die op goud lijken of qua kleur zelfs tegen het oranje aanzitten. De Linnen 03,  de Suit 33 en de Capital 33 vallen binnen deze categorie. Daarnaast is er ook nog wandbekleding met een grafisch printje, zoals de Lodge 03 en de Grunge 45. Maar wil je echt voor iets anders gaan? Dan zou je kunnen kiezen voor prachtige abrikooskleurige wandbekleding van imitatieleer, de Suedine 88.

Editor: Media team

Datum: 23-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living