Ga voor goud: de gouden kraan van JEE-O 

JEE-O

Topsporters winnen tastbare gouden medailles, maar in het leven van alledag gaan velen van ons voor het spreekwoordelijke goud. De JEE-O Golden Suite die het high end badkamermerk JEE-O in het sporthotel van Papendal inrichtte, is dan misschien in de eerste plaats bedoeld voor de atleten die op de Olympische Spelen goud binnenhaalden, maar daarnaast ook voor alle spreekwoordelijke winnaars. De fraai ingerichte en uiterst comfortabele suite biedt een groots uitzicht op de sportaccommodaties rondom en is uiteraard voorzien van één van de mooiste badkamerontwerpen van JEE-O, inclusief gouden kraan. Soms is het echt al goud wat er blinkt.  

Goud met smaak 
Niemand had kunnen voorzien dat Nederland in Tokyo zoveel medailles zou binnenhalen. Een korte film die automatisch op het scherm gaat lopen als iemand de suite binnenstapt, toont het verhaal van deze uitzonderlijke collectieve prestatie. De namen van de goudenmedaillewinnaars staan vereeuwigd op de muur naast de ingang. En er is plaats voor nog tientallen meer, toekomstige winnaars. Een gouden kraan, gouden lampenkappen, zelfs gouden koffiekopjes – overal is de kleur goud toegepast, maar steeds met smaak en zonder overdaad.  

The King  
“De Olympische Spelen vormden de inspiratiebron voor deze suite, maar dat betekent niet dat álles in deze kamer in het teken van de sport staat,” legt Lammert Moerman, oprichter van JEE-0, uit. “Ik ben ooit in Memphis geweest, in een hotel naast Graceland, het domein waar Elvis Presley heeft gewoond. De suite waar ik verbleef herinnerde aan The King maar op een subtiele manier. Ik logeerde in een comfortabele kamer en de verwijzing naar Elvis was de kers op de taart. Dat hebben we hier ook gedaan. Als gast voel je de Olympische sfeer.” De gouden kraan van JEE-O is hier een grote smaakmaker. 

Vanuit beleving  
Een materiële aankoop geeft ons hooguit enkele maanden plezier, daarna wordt ze ‘gewoon’. Een reis blijft ons echter ons hele leven bij als een bijzondere gebeurtenis. Dat geldt ook voor een verblijf in de JEE-O Golden Suite in vergelijking met een doorsnee weekendje weg. Het designteam van JEE-O heeft inmiddels al vele bijzondere projecten mogen realiseren, hun designbadkamerelementen zijn in tal van betere hotels te vinden, zowel in binnen- als buitenland. JEE-O onderscheidt zich daarbij van andere aanbieders door niet de techniek of de materialen centraal te stellen, maar de beleving.  

 

Editor: Media team

Datum: 29-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: JEE-O