gouden kranen, jee-o , the art of living

  • JEE-O
  • Binderskampweg 29U11
  • 6545 CA Nijmegen
  • Contact
  • Tel.: 024 373 0010
  •  

Ga voor gouden kranen in je badkamer | JEE-O

JEE-O maakt haar meest uitgebreide badkamercollectie, de slimline serie, compleet met een matte, gouden afwerking. Het subtiele en minimalistische ontwerp van deze serie heeft met het toevoegen van deze gouden variant alles in huis om eindeloos te combineren. Deze opmerkelijke gouden kranen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de exclusieve dealers.

Goud in handen

Met deze bijzondere vierde uitvoering heb je letterlijk goud in handen. De prachtige gouden kranen in deze matte afwerking geven de badkamer een luxe en tijdloze uitstraling. De gouden kranen vormen de perfecte combinatie met marmer en wit en gaat ook uitstekend samen met natuurtinten en zwart. Hiermee wordt het wel heel gemakkelijk om de badkamer van je dromen te realiseren. Deze nieuwste toevoeging aan de slimline serie maakt het geheel compleet. De serie is daarmee beschikbaar in vier verschillende afwerkingen: geborsteld, structuur zwart, brons en matgoud

gouden kranen, jee-o , the art of living

They energise you

De kleur goud is een warme kleur die veel energie uitstraalt. De badkamer wordt meer en meer een ontspanningsruimte. Een plek om te genieten en op te laden. Om energie en inspiratie op te doen voor een nieuwe dag. Door het toepassen van gouden kranen in de badkamer creëer je een rijk en speels effect. Goud staat voor het hoogst haalbare. En dat is waar JEE-O ook voor staat, zowel in kwaliteit als in de duurzaamheid van haar producten.

gouden kranen, jee-o , the art of living

Ontwerp je eigen badkamer

Het toegankelijke design van de slimline serie geeft je veel vrijheid voor het ontwerp van je eigen badkamer. Lammert Moerman, creatief directeur en oprichter JEE-O, vindt de collectie geschikt voor iedere badkamer. “Het is een subtiel en minimalistisch ontwerp waardoor het in iedere badkamer past. Je kunt het combineren met stoere en robuuste items, maar ook met subtiele accessoires. Met de toevoeging van de gouden afwerking aan deze serie hoopt Lammert mensen nog meer (combinatie)mogelijkheden te geven voor het creëren van hun eigen complete designbadkamer. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: JEE-O

____

____

Meer projecten van JEE-O bekijken?