Gaggenau

Gaggenau voorziet al heel wat jaren exclusieve, design keukens van de meest innovatieve en hoogwaardige keukenapparatuur. Het bedrijf bestaat ruim 340 jaar. Onder de visie van Bauhaus is het bedrijf nog steeds vooruitstrevend in technologie en design op het gebied van keukenapparatuur. “We doen dingen op een bepaalde manier, niet om indruk te maken of om op te vallen, maar omdat het nodig is voor perfectie.” Sven Baacke, Head of Design, Gaggenau.

Projecten van Gaggenau

Informatie over Gaggenau


Gaggenau
Gaggenau, keukenapparatuur, luxe keuken
gaggenau, design keuken, keukenapparatuur, exclusieve keuken, design keukenapparatuur, the art of living, event, woonevent, woonbeurs
De 400 serie combi-stoomoven en oven in antraciet
Flexinductiekookplaat 90 cm breed met geïntegreerd afzuigsysteem
De Essential Induction, de onzichtbare inductiekookplaat, die het kookeiland transformeert in een veelzijdige ruimte.
400 serie combi-stoomoven met vaste wateraansluiting 
Vario 400 serie wijnklimaatkasten: bescherm, presenteer en prepareer
De 200 serie bakovens en koffievolautomaat passen in elk keukenontwerp
Krachtige downdraft afzuiging met glaspaneel
De 400 serie combi-stoomoven en bakoven in roestvrij staal vullen elkaar perfect aan
Vario 400 Serie koelen en wijnklimaatkasten
De EB 333, een 90 cm brede bakoven
previous arrow
next arrow
 

Exclusieve keukenapparatuur

Het bedrijf streeft ernaar om thuiskoks zichzelf te laten ontwikkelen en hun dromen waar te maken. Hiervoor maken ze apparaten die garant staan voor de hoogste kwaliteit. Dit blijkt uit het gebruik van puristische materialen zoals roestvrij staal en glas. Al vanaf het ontwerp zijn vakmensen bezig met een feilloos design. Elk van de producten beschikt over een unieke vormgeving waardoor zij stuk voor stuk een statement vormen voor iedere keuken. Naast ovens, koelkasten en kookplaten heeft het merk ook wijnklimaatkasten, vaatwassers en koffie volautomaten.

Creëer een stijlvolle eenheid

De moderne keuken weerspiegelt het harmonieuze samenspel van koken, wonen en ontspanning. Gaggenau apparaten inspireren hierin uitzonderlijke gastronomie en verleiden het oog met een sculpturale verschijning.

Gaggenau apparaten zijn ontworpen om samen te zijn en vullen elkaar zowel functioneel als visueel perfect aan, terwijl ze de ruimte, woning en visie met elkaar verbinden. Stuk voor stuk uitstekend, samen fenomenaal.

Visie van professionals

Hoogwaardig keukenapparatuur wordt bij de organisatie gemaakt vanuit traditie. Eenvoud en authenticiteit vormen kernwaarden waarmee de apparatuur wordt ontworpen en geproduceerd. Na 340 jaar maakt het bedrijf nog steeds nagenoeg alles met de hand. Elk proces, van het vormen van de eerste plaatstaal tot het monteren van de digitale interface inde cleanroom, gaat door de bekwame handen van een toegewijde ambachtsman.

The difference is Gaggenau.