previous arrow
next arrow
Slider

Gaggenau | Hoogwaardig keukenapparatuur

Gaggenau voorziet al heel wat jaren exclusieve, design keukens van de meest innovatieve en hoogwaardige keukenapparatuur. Het bedrijf bestaat al 335 jaar. Onder de visie van Bauhaus is het bedrijf nog steeds vooruitstrevend in technologie en design op het gebied van keukenapparatuur.

Luxe keukenapparatuur

Het bedrijf streeft ernaar om thuiskoks zichzelf te laten ontwikkelen en hun dromen waar te maken. Hiervoor maken ze apparaten die garant staan voor de hoogste kwaliteit. Dit blijkt uit het gebruik van puristische materialen zoals roestvrij staal en glas. Al vanaf het ontwerp zijn vakmensen bezig met een feilloos design. Elk van de producten beschikt over een unieke vormgeving waardoor zij stuk voor stuk een statement vormen voor iedere keuken. Naast ovens, vaatwassers en kookplaten heeft het merk ook koffiezetapparaten, koelkasten, wijnklimaatkasten en accessoires.

Design voor iedere keuken

Doordat de collectie erg divers en uitgebreid is, kan de apparatuur in iedere design keuken worden geïntegreerd. Zo is de 400 serie verkrijgbaar in het zilver en de 200 serie verkrijgbaar in verschillende Gaggenau kleuren.

Visie van professionals

Hoogwaardig keukenapparatuur wordt bij de organisatie gemaakt vanuit traditie. Eenvoud en authenticiteit vormen kernwaarden waarmee de apparatuur wordt ontworpen en geproduceerd.

___

Meer projecten bekijken van Gaggenau?

 

 

 

 

Maatwerk keuken

In samenwerking met SANT Interiors is een prachtige stijl met vooruitstrevende technologie gecombineerd voor een zowel mooie als comfortabele keuken.

Bijzondere keuken

In een oude woning in Zuid Holland werd deze bijzondere keuken gerealiseerd door Culimaat High End Keukens. In deze keuken staat het koken centraal.

Kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Creëer een merk en het gaat jaren of decennia mee. Creëer een cultuur en deze blijft eeuwenlang bestaan. Trots zijn ze bij Gaggenau op hun cultuur. Zij introduceerden in 1972 het eerste modulaire Vario-systeem met werkbladafzuiging en in 1976 het eerste werkbladafzuigsysteem.

Chique donkere keuken

Deze donkere keuken is volledig op maat gemaakt door Culimaat – High End Kitchens en volledig ingericht met Gaggenau apparatuur.

Exclusief keukenapparatuur

In deze prachtige, ruim opgezette villa is door Culimaat een exclusieve leefkeuken met hoogwaardige apparaten van Gaggenau gerealiseerd. De keuken is in dit interieur een belangrijk uitgangspunt en vormt het hart van de woning.

Samenwerking Gaggenau – SANT Interiors

Met oog voor detail en kwaliteit, ontwerpt, produceert en realiseert SANT Interiors stijlvolle maatwerk interieurs voor bedrijven en particulieren, zo ook keukens. De exclusieve maatwerk keukens worden versterkt door de hoogwaardige inbouwapparaten van Gaggenau. Een perfecte combinatie.

Moderne keuken zonder concessies

Gaggenau heeft de keukenapparatuur geleverd, om de moderne keuken helemaal af te maken.

Hoogwaardige keukenapparatuur

Ernaar strevend om thuiskoks in staat te stellen om hun visies tot leven te brengen, ontwikkelt Gaggenau keukenapparatuur van de hoogste kwaliteit en overbruggen ze innovatie met intuïtie.

Exclusieve wijnopslag

Gaggenau, biedt als luxe merk niet alleen uitzonderlijk mooie inbouwapparatuur, maar ook een platform voor anderen. Het magazine Respected by Gaggenau geeft aandacht aan uiteenlopende onderwerpen, met één overeenkomst: de liefde voor pure ingrediënten, oude ambachten en de uitzonderlijk mooie omgevingen waar ze zich bevinden.

Exclusief keukenapparatuur

De keuken, die is geleverd met prachtige keukenapparatuur van Gaggenau, is een waanzinnige ruimte geworden van gezellig samenkomen.

Moderne keukenapparatuur

Vooral de keuken is een ware beleving geworden. De moderne keukenapparatuur van Gaggenau heeft deze ruimte naar een exclusie niveau getild.

High-end designkeuken

Voor de high-end designkeuken werd gekozen voor exclusieve keukenapparatuur van Gaggenau.

 

Gaggenau, keukenapparatuur, luxe keuken

Gaggenau


“If the kitchen is the heart of the home, Gaggenau is the soul of the kitchen”

 

___

Contactgegevens:

  • Gaggenau Showroom
  • Taurusavenue 36
  • 2132 LS Hoofddorp

 


Web editor: Media team     |

Datum: 02 | jan | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media