Gallery SEB

Bij Gallery SEB presenteren eigentijdse kunstenaars uit binnen- en buitenland hun werk. Op een industriële locatie in een loods van 350m2 komen ze in al hun diversiteit en zij aan zij tot hun recht: gerenommeerde namen met een indrukwekkend oeuvre en jonge talenten bij wie de belofte van het werk spat. Kunstenaars, kunstliefhebbers, kunstverzamelaars en nieuwsgierige mensen die - alleen of met hun kinderen - door de gangen willen dwalen: voor eigenaresse Jarri Sebestik is iedereen die voet over de drempel zet haar persoonlijke gast en daarmee van harte welkom.

Informatie over Gallery SEB


DSC00842
AntoineDufilho-Porsche992CherryRed7
LuciennevanEeden-Liederlijk1
AntoineDufilho-Porsche911Jaune4
previous arrow
next arrow

Wie binnenstapt, wacht een unieke wereld van onderscheidende kunstobjecten die verwonderen en beroeren. De ruige uitstraling van de galerie versterkt de beleving. Voor haar vakkundige adviezen aan mensen die een aankoop overwegen, put Jarri uit jarenlange ervaring. Altijd oprecht, met een scherpe blik voor kunst en een open houding naar haar klanten. Service en kwaliteit staan daarbij altijd voorop.

Gallery SEB staat voor kunst, maar ook voor verbinding. En dus vertegenwoordigt Jarri haar galerie en al die kunstenaars met wie zij in alle trots samenwerkt op relevante kunstbeurzen. Om in contact te komen met  andere mensen met kennis van, kijk op en liefde voor kunst.