Garagedeur op maat, different

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Garagedeur op maat | Different Doors

Gepotdekselde garagedeur in boerderijstijl

Deze landelijke villa, gelegen in Brabant, is voorzien van een houten garagedeur op maat met bijpassende gevelbekleding gerealiseerd door Different Doors. De bewoners van de woning hadden als wens om een garagedeur te plaatsen die perfect past bij de moderne woonboerderij. Een sectionaaldeur gemaakt van kunststof zou afbreuk doen aan de uitstraling van het houten garagedeel. Daarom is de opdrachtgever op zoek gegaan naar een andere oplossing.

Landelijke stijl

Een garagedeur met openslaande deuren zou goed bij de landelijke sfeer van de woning passen, maar dit voldeed niet aan de verlangens van de bewoners. “Als er een auto voor staat kan de deur niet open en als er bezoek is kan je niet voor de garage parkeren omdat de kans bestaat dat iemand per ongeluk op het knopje drukt en daarmee de deur opent”, aldus opdrachtgever. Een oplossing vond hij bij Different Doors. Er werd een garagedeur op maat gemaakt die perfect aansluit bij het ontwerp van de villa.

Garagedeur op maat, different

Garagedeur op maat, different

Garagedeur met gevelbekleding

Sil Kuppens, eigenaar van Different Doors vertelt: “Samen met de opdrachtgever is er gezocht naar de perfecte oplossing voor zijn moderne woonboerderij. Na verschillende mogelijkheden bekeken te hebben is er gekozen voor een op maat gemaakte houten garagedeur met gevelbekleding.” De muur van de garage is bekleed met donkerblauwe potdekselplanken. Dit element komt terug in het ontwerp van de geplaatste garagedeur. Om voor de houten sectionaaldeur dezelfde potdekselplanken te gebruiken als de gevelbekleding, is de garagedeur zo goed als onzichtbaar.

Garagedeur op maat, different

Gepotdekselde garagedeur

Wanneer er op de knop wordt gedrukt om de garagedeur automatisch open te laten gaan, zie je pas dat er een garagedeur is geplaatst. Een houten garagedeur gelijk met de gevel is origineel, stijlvol en zorgt voor een luxe uitstraling. Gepotdekselde garagedeuren van Different Doors zijn ook toe te passen zonder bijpassende gevelbekleding en staan daardoor ook perfect bij een stenen gevel. De op maat garagedeuren van Different Doors maken iedere woning een stukje mooier!

Fotografie: Different Doors

___

Different Doors, garagedeur op maat, garagedeuren, voordeuren, the art of living

 

Meer projecten bekijken van Different Doors?