Garagedeur voor monumentaal pand

Different Doors

Different Doors staan bekend om het vervaardigen van hoogwaardige, garagedeuren. Keer op keer is het resultaat verbluffend, maatdeuren die je nergens anders ziet. Zo ging Different Doors ook voor deze opdrachtgevers aan de slag. De specialisten van Different Doors werden ingeschakeld om een volledig nieuwe garagedeur te realiseren in het pand. Het uiterlijk moest echter wel exact behouden blijven. Het resultaat is verbluffend.

garagedeur, Different Doors, The Art of Living

Isolatie en veiligheid

Met de garagedeuren van Different Doors heb je een garantie op optimale isolatie en veiligheid. Naast dat het functionele gedeelte helemaal in orde is, wil het oog natuurlijk ook wat. Het voordeel is dat alle garagedeuren op maat gemaakt worden. Zo heb je als klant de volledige vrijheid om de houtsoort en kleur te kiezen. Toch liever een heel ander ontwerp? Ook dat is mogelijk!

garagedeur, Different Doors, The Art of Living

Opties en mogelijkheden

Een belangrijke eis bij deze opdracht was dat het uiterlijk van het pand niet mocht veranderen. Bij monumentale panden is het namelijk zo dat de aanblik van het pand niet aangepast mag worden. Different Doors is dan ook gespecialiseerd in het vervangen van oude garagedeuren voor monumentale- en grachtenpanden. Kort samengevat: op het gebied van garagedeuren is niks te gek bij Different Doors. Voor een uniek design of speciale wensen ben je aan het juiste adres bij deze expert.