gardano outdoor living, lamellen daken, terrasoverkappingen, schuttingen, lamellen schuttingen, screens

Gardano Outdoor Living | Relaxun

Relaxun creëert een chique & mediterraans gevoel


Wij zorgen dat mensen kunnen genieten van hun tuin en vrijheid”

Optimaal genieten van het buitenleven, dat kan dankzij de lamellen- en louvre daken van Relaxun. Het Brabantse bedrijf realiseert hoogwaardige lamellendaken die volledige bescherming bieden tegen alle weersinvloeden. U kunt kiezen voor de standaard collectie, maar ook maatwerk is geen probleem voor Relaxun. Naast lamellendaken, maakt Relaxun ook de combinatie tussen afscheidingen en lamellen. De lamellen zitten verwerkt in de wand en deze kunnen open en dicht. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel licht u binnen laat of hoeveel privacy u wenst.

Alles in eigen beheer
Relaxun ontwikkelt en vervaardigt al haar producten in eigen werkplaats en plaatst vervolgens met eigen montageploegen het product bij u thuis. Maico Keeris, samen met zijn vrouw Daisy eigenaar van Relaxun: “Omdat we alles in eigen beheer hebben, kunnen we een ontzettend mooi stukje maatwerk voor de klant realiseren. Bovendien worden er op deze manier geen concessies gedaan aan de kwaliteit van onze producten.”

Gardano Outdoor Living, Relaxun, lamellendak, zonwering


“Omdat we alles in eigen beheer hebben, kunnen we een ontzettend mooi stukje maatwerk voor de klant realiseren”


Gardano Outdoor Living, Relaxun, lamellendak, zonwering

 

Vakantiegevoel
Het doel van Relaxun is om de klant een bepaalde look en feel mee te geven. Een chique, mediterraans gevoel, alsof je ergens in een warm land op een terrasje onder een pergola zit. Maico: “Wij zorgen dat mensen kunnen genieten van hun tuin en vrijheid. We creëren het vakantiegevoel in eigen woning.” Daarnaast zijn de materialen van hoge kwaliteit, onderhoudsvriendelijk én onder normale omstandigheden waterdicht.

Maico en Daisy nodigen u graag uit in de showroom van Relaxun, zodat kunt u zien wat de verschillende mogelijkheden zijn.

 

___

Alle projecten van Gardano Outdoor Living bekijken?

 

Tekst: Juultje Peels
Fotografie: Relaxun

 

Gardenworld, Gardana outdoor living, Relaxun, lamellendak, veranda, aluminium poorten, schuttingen

___

Contactgegevens:

  • Gardano | Relaxun
  • Ambachtweg 24
  • 5731 AG Mierlo