previous arrow
next arrow
Slider

Gardano Outdoor Living

Buitengewoon stijlvol  |  Duurzame kwaliteitsproducten  | Voor een onderhoudsvriendelijke tuin

Lamellendaken
De absolute buitenbeleving met deze hoog gewaardeerde comfortabele buitenruimte. Puur relaxen in alle weersomstandigheden vanwege de flexibele en windvaste ZIP screens die bestaan uit 135 graden oriënteerbare lamellen met aluminium kopschotten. Met een simpele druk op de knop maakt u gebruik van de optimale zon inval of zit u lekker in de schaduw. Laat u verrassen door het ultieme gevoel van luxe en vrijheid in uw eigen tuin. Als enige kunnen wij het lamellendak produceren op iedere gewenste maatvoering.

Glasschuifwanden
Het gevoel van vrijheid en lekker langer genieten van het buitenleven. Een zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Specialist in maatwerkTe verkrijgen in diverse standaard Ral kleuren. Wij leveren 2 systemen waaronder een zeer platte rail die achteraf op de stabiele bestrating gemonteerd kan worden. Het langer genieten van het buitenleven is toch wat we willen, daarom is een glaswand een mooie optie om uw buitenleven aangenamer te maken.

Screens
Als u op uw terras zit, wilt u geen last hebben van zon of wind. Niet voor niets heeft u gekozen voor een luxe overkapping. Zo creëert u schaduw én bent u beschut tegen neerslag. Toch kunnen zonlicht en wind een spelbreker zijn: de voor- en zijkanten van uw overkapping zijn nog open. Speciaal daarvoor hebben we bij Gardenworld Oudoor Living handige screens.

Aluminium Poorten
De poorten specialist van Nederland, met een gepatenteerd poort systeem uit eigen fabriek. Keuze uit diverse poortsystemen van hoogwaardig aluminium uit te breiden met diverse opties. Door de hoogwaardige materialen toe te passen, wordt de levensduur van de tuinpoort aanzienlijk verlengd. Dit heeft ook als voordeel dat deze tuinpoort weinig onderhoud behoeft. De verschillende type poorten zijn allemaal te verkrijgen.

Veranda’s
De veranda’s zijn voorzien van hoogwaardige aluminium kozijnen in dezelfde kleuren. De voorpui bestaat uit een schuifpui of glasschuifwand met daarnaast vaste delen, afhankelijk van de breedte van de tuinkamer. De voorpui kan tegen meerprijs worden voorzien van openslaande stolpdeuren.

Schuttingen
Van hoogwaardig aluminium, schuttingen in combinatie met 3 houtlook designs of glas en lamellen. Door de hoogwaardige materialen toe te passen, wordt de levensduur van de schuttingen aanzienlijk verlengd. Dit heeft als voordeel dat deze schuttingen weinig onderhoud behoeven. De verschillende type schuttingen zijn allemaal te verkrijgen in combinatie met de Luxano aluminium poorten lijn. Met deze combinatie bent u verzekerd van een duurzame en fraaie oplossing.

___

Alle projecten van Gardano Outdoor Living bekijken?

 

Klassiek modern interieur

In de omgeving van de Veluwe realiseerde Marinus een fantastische villa met een klassiek modern interieur. Waarbij alles – van interieur tot exterieur en tuin – specifiek voor de opdrachtgever op maat werd ontworpen.

Gardano Outdoor Living

Wij zorgen dat mensen kunnen genieten van hun tuin en vrijheid.

Charmant vrijstaand lamellendak

Het plaatsen van een overkapping levert vaak bij het ontwerp al problemen op. Vaak is vast aan het huis geen optie, omdat je dan daglicht weghaalt. Soms is ook tegenover het huis geen optie, omdat je dan juist op het warmste moment van de dag veel zon onder de overkapping hebt. De frustratie kan dan hoog oplopen, maar Gardano heeft hier een mooie oplossing voor: een vrijstaand lamellendak.

Moderne villa

Gardano leverde voor deze moderne villa de outdoor lamellenoverkapping en het lamellensysteem. Dankzij deze lamellen wordt er een mooie lichtinval gecreëerd in de woning.

 

 

Gardenworld, Gardana outdoor living, Relaxun, lamellendak, veranda, aluminium poorten, schuttingen

Maico Keeris


“Als enige kunnen wij het lamellendak produceren op iedere gewenste maatvoering.”

 

___

Contactgegevens:

  • Gardano Outdoor Living
  • Ambachtweg 24
  • 5731 AG Mierlo

 

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media